Tilaa JJK-kalenteri itsellesi tai joululahjaksi

02.12.2022

Kettukalenteri on täällä taas!

Menneiltä vuosilta tuttu ja kovasti toivottu Kettukalenteri on taas saatavilla. JJK:n A4-kokoinen seinäkalenteri vuodelle 2023 sisältää viikkonumerot, nimipäivät, juhlapäivät sekä runsaasti tilaa omille merkinnöille. Jokaista kuukautta koristaa Jussi Reinilän upeat pelikuvat kaudelta 2022.

Kalenteri on myös mainio lahjaidea – sen löydät ympäri vuorokauden palvelevasta lippukaupastamme, klikkaamalla sivun oikean reunan keltaisesta ”osta lippuja” painikkeesta. Kalenterin hinta on 18€.

Toimitustavat: Voit valita kalenterille postituksen hintaan 4,90€. Mikäli haluat kalenterin postitettuna jouluksi, tilaathan viimeistään 15.12.22. Nouto toimistolta on puolestaan ilmainen, sovi noutoaika etukäteen.

Kalenterin voi hankkia myös suoraan toimistoltamme, maksuvälineinä suosimme korttimaksua. Sovi kuitenkin tarkempi aika toimistolla asiointiin etukäteen sanna.kahila(at)jjk.fi

Lue myös: Glögitarjoilu ja avoimet ovet Harjulla perjantaina 16.12.22 klo 14-16


PS. Myös kausikortti on aina loistava lahjaidea! Kauden 2023 kausikortit ovat myynnissä samaisessa lippukaupassa – hanki itselle tai lahjaksi vaikka saman tien! Lue lisää kausikorteista: jjk.fi/kausikortti