Harjulla rokataan elokuussa Miljoonasateen 35v. juhlakonsertin merkeissä!

Nyt tehdään historiaa! Lauantaina 21.8.2021 järjestetään Jyväskylän ja Harjun Stadionin ensimmäisen stadionkonsertti. Harjurokki-nimeä kantavan, K-18-tapahtuman pääesiintyjänä toimii 35-vuotisjuhlavuottaan viettävä Miljoonasade ja kattauksen täydentää Semmarit. Miljoonasateen juhlakonserttia siivittää lisäksi Jyväskylä Sinfonia, joka tahdittaa yhtyettä stadionkonsertin ensimmäisen puolikkaan ajan. Suurta, näyttävää ja ennen kaikkea kuultavaa – kuten stadionkonsertissa kuuluukin!

Jyväskylässä perustetun Miljoonasateen juhlavuosi huipentuu 35-vuotisjuhlakeikkaan Harjun Stadionilla. Miljoonasade palaa samalla juurilleen, sillä Harjun stadionin pukusuoja oli yhtyeen ensimmäisiä harjoitustiloja ja myös ”keikkapaku” sekä pakattiin että purettiin stadionin portin edessä. Suomirockin legenda Miljoonasade ei juuri esittelyjä kaipaa. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa 35 vuotta sitten julkaistu ensisingle ”Lapsuuden sankarille” (eli ”Lennä Juri Gagarin”), ”Marraskuu”, ”506 ikkunaa”, ”Olkinainen”, ”Köyhät”, ”Tulkoon rakkaus” ja ”Lelukaupan häät”.

Miljoonasateen pitkän uran varrelle on mahtunut monenlaista keikkatapahtumaa ja erikoistakin tempausta, sillä se on soittanut mm. maailman ensimmäisen vedenalaisen konsertin sekä suorittanut keikkamatkan triatlonina. 35-vuotisjuhlavuoteen mahtuu niin ikään monenmoista: komean mahtipontinen yhteislevy Jyväskylä Sinfonian kanssa, Askeleet kahdelle – Pas de deux, julkaistiin helmikuussa ja sunnuntaina 11.4.21 klo 14 järjestetään puolestaan pienlentokoneilla historiallinen Jyväskylän ylilento Juri Gagarinin avaruuslennon 60-vuotispäivän kunniaksi. Syksyllä Miljoonasateelta on luvassa myös uutta materiaalia perinteisemmän rocklevyn muodossa.

Harjurokin illassa Miljoonasateen kanssa lavalla nähdään myös Jyväskylä Sinfonia, Keski-Suomen klassisen musiikin helmi, jonka sydän sykkii Jyväskylässä ja se soi ympäri maakuntaa. Sinfoniaorkesteri tuottaa vuosittain lähes 150 tapahtumaa sinfoniakonserteista genrerajat ylittäviin erikoistuotantoihin sekä kaikenikäistä yleisöä tavoittaviin musiikkitapahtumiin.

Harjurokin vahvasti paikallisen artistikattauksen täydentää huippusuosituista ja värikkäistä live-esiintymisistään tunnettu Semmarit. Rohkeasti rajoja rikkova ja oman soundinsa luonut show-kokoonpano Seminaarinmäen mieslaulajat juhli toissa vuonna 30-vuotista taipalettaan. Kansainvälistäkin menestystä niittänyt kokoonpano järjesti juhlavuotensa kunniaksi pitkälti loppuunmyydyn konserttisali- ja klubikiertueen sekä julkaisi myös uuden albumin, Rakastan sua. Semmarit on Jyväskylässä perustettu kokoonpano, joka säveltää, sanoittaa, sovittaa ja toteuttaa itse kaiken ohjelmistonsa aina lavakoreografioitaan myöten. Yhtyeen treenit pidetään yhä reilun 30 vuoden jälkeenkin Jyväskylän yliopistolla, Seminaarinmäellä, vain kivenheiton päässä Harjulta.

Harjurokin lipunmyynti käynnistyy osoitteessa jjk.fi maanantaina 12.4.21, kun Juri Gagarinin avaruuslennosta tulee kuluneeksi tasan 60 vuotta!

Lippukauppaan oikean reunan ”osta lippuja” painikkeesta —>>

HARJUROKKI 21.8.2021

Harjun Stadion, Jyväskylä

Tapahtuman ikäraja on K-18

 

Alustava soittoaikataulu (pidätämme oikeudet muutoksiin)

17:00 Tapahtuman portit avataan

18:00 Semmarit

19:45 Jyväskylä Sinfonia & Miljoonasade

21:30 Miljoonasade

tapahtuma päättyy noin klo 23:30

 

Liput 49€/99€ +palvelumaksu

Lipunmyynti alkaa 12.4.21 klo 10 osoitteessa jjk.fi
(lippukauppaan sivun oikean reunan keltaisesta ”Osta lippuja” painikkeesta)

Lippukaupan tekninen tuki
JJK:n Lippukauppaa hallinnoi Liveto, mikäli tarvitset apua lipunostovaiheessa, sinua palvelee Liveton asiakaspalvelu numerossa 0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu(at)liveto.io

Tapahtumaan liittyvät tiedustelut harjurokki(at)jjk.fi

 

Lipputyypit
Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn konserttialueelle ilman numeroitua paikkaa. Stadionkonserttia voit seurata konserttialueella niin perinteisesti seisten kuin katsomossa istuenkin, huomioithan kuitenkin, että stadionalueella olevat katsomopaikat täytetään saapumisjärjestyksessä eikä paikkavarausta ole mahdollista tehdä. Mikäli tapahtumaa ei myydä loppuun ennakkoon, lipunmyynti on avoinna Ihantolantien sisääntuloportilla klo 17 alkaen. Ostamalla lippusi ennakkoon osoitteesta jjk.fi varmistat sisäänpääsysi tapahtumaan.

Harjurokki VIP -lippu (HUOM LOPPUUNMYYTY) sisältää sisäänpääsyn konserttialueelle sekä VIP-alueelle omaa sisääntulokaistaa käyttäen, buffetruokailun sekä VIP-alueen muut palvelut. VIP-alueelta on hyvät näkymät lavalle. Ilmoita erityisruokavaliot lippua ostaessasi ”lisätietoja” -kentässä. Harjurokki VIP -lippuun ei sisälly omaa varattua paikkaa/pöytää. VIP-alueelta pääsee halutessaan kulkemaan muulle tapahtuma-alueelle ja takaisin näyttämällä VIP-passia. VIP-passin saat sisään tullessasi esittämällä VIP-lippusi. Harjurokki VIP Buffet -menun näet alta. HUOM! Buffetruokailu on tarjolla klo 17:00-19:30, saavuthan ajoissa paikalle.

Varatut liput ja VIP-passien nouto
Mikäli nimelläsi on varattu lippuja, ne löydät Ihantolantien pääportin luona olevasta noudettavien lippujen pisteestä. Samasta paikasta saat myös VIP-alueelle oikeuttavan passin esittämällä VIP-lippusi.

(Voit klikata kuvan isommaksi)

Avustajat
Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, avustaja pääsee maksutta tapahtumaan. A-merkinnällä varustetun EU:n Vammaiskortin hyväksymme sellaisenaan osoituksena avustajan tarpeesta. Lippua ostaessa lippukaupassa on hyvä mainita ”lisätietoja” kohdassa etukäteen, että avustaja tulee mukana. Avustajan tarve on kysyttäessä sisääntuloportilla todennettava jollakin virallisella dokumentilla, josta ilmenee avustajan jatkuva tarve. Esteetön sisäänkäynti vain Ihantolantien isosta portista (pääportti).

Media
Median edustajan tulee akkreditoitua harjurokki(at)jjk.fi viimeistään perjantaina 20.8.21. Akkreditointi on tarkoitettu tapahtumaan työtehtäviin saapuville median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille (mm. ammattivalokuvaajat). Hyväksytyn mediapassin saa Ihantolantien noudettavien lippujen pisteeltä nimellä.

Koronaturvallisuus
Tapahtumassa noudatetaan tartuntatautilain pykälässä 58 c säädettyjä hygieniavaatimuksia ja se järjestetään viranomaisen ohjeita ja määräyksiä noudattaen. Stadionille otetaan katsojia vain rajoitetusti ja alueella on runsaasti tilaa seurata konserttia väljästi sekä noudattaa turvaetäisyyksiä muihin konserttivieraisiin.

Tapahtumassamme, kuten koko kaupungissa, on yhä voimassa kasvomaskisuositus. Maskia ei tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön.

Ethän tule tapahtumaan sairaana, jos sinulla on koronalle tyypillisiä oireita tai mikäli epäilet altistuneesi koronavirukselle. Käsidesiä on yleisön käytettävissä runsaasti mm. sisäänkäynnin yhteydessä, myyntipisteillä sekä wc-tiloissa.

Olemme pyrkineet luomaan tapahtumasta mahdollisimman asiakasystävällisen ja turvallisen, mutta toivomme ymmärrystä ja joustavuutta myös yleisöltämme näin poikkeusaikana.

Kielletyt esineet
Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden, huumausaineiden, omien alkoholijuomien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumaan on kielletty. Sateenvarjojen tai retkituolien tuominen alueelle ei ole sallittua. Varaudu turvatarkastuksiin!

Pysäköinti
Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja.
Keskustan parkkialueita ja merkittyjä kadunvarsiparkkipaikkoja sekä julkista liikennettä kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.
Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa sekä useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia.

Ruoka ja juoma
Harjurokin tapahtuma-alueelta löydät niin syötävää kuin juotavaakin. Koska tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja, koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja myös baaripisteitä on useampia. JJK:n U17-junioreiden Rokkikioskilla asioimalla tuet JJK:n junioritoimintaa. Myyntipisteillä maksuvälineinä käyvät sekä korttimaksut että käteinen. Suosithan maksaessasi kuitenkin korttimaksua.

Lippujen palautukset
Lipputilauksesi on sitova ja Harjurokkiin ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Olet velvollinen tarkistamaan ja seuraamaan, että tilaisuus ei ole muuttunut tai peruuntunut.

Tapahtuman peruuntuessa
Seuraa tapahtumajärjestäjän (JJK) infoa tapahtuman peruuntumisesta. JJK:n lipunvälittäjänä toimiva Liveto palauttaa peruuntuneiden tapahtumien liput automaattisesti, eikä sinun tarvitse olla erikseen yhteydessä Liveton asiakaspalveluun.
• Liveto palauttaa ehtojen mukaan lipun hinnan ilman palvelumaksua.
• Lippujen rahat palautetaan automaattisesti maksupalvelu Paytrailin kautta, joten sinun ei tarvitse ilmoittaa muita tietoja (esim. tilinumero).
• Liveton palvelussa ei ole tiliä lipun ostaneille, joten sinun ei tarvitse kirjautua palveluun.

Yrityspaketit


Majoitus

Mikäli tarvitset majoitusta rokkiviikonlopulle, JJK:n kumppanit Hotelli VersoHotelli Alba sekä Scandic Laajavuori majoittavat sinut mielellään. Kannattaa kuitenkin olla ajoissa liikkeellä, sillä alueen hotellit täyttyvät jo hyvää vauhtia.

 

Yhdistä Harjurokkiin majoitus ja illallinen kaupungin parhaimmalla paikalla, Jyväskylän kävelykadulla.

Urban Hotel Verso sijaitsee vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Harjulta!

Harjurokki-paketti Urban Hotel Versoon

  • sisältäen kahdelle hengelle
    • Yöpyminen jäähdytetyssä superior-huoneessa Urban Hotel Versossa
    • Kolmen ruokalajin illallinen Verso Baari & Keittiössä (ravintola aukeaa kello 14:00)
    • Kahden hengen lippu Harjurokkiin

Hinta 290€ kahdelta hengeltä

Varattavissa koodilla HARJUROKKI tästä linkistä tai suoraan vastaanotostamme: info@hotelliverso.fi tai 014-333 999. Paketti varattavissa torstaihin 19.8. klo 12:00 saakka.


Savannisinfonia hurmaa lapset harrastamisen karusellissa Harjurokin etkoilla

Jyväskylä Sinfoniaa kuullaan myös Harjurokin etkoilla, kun lapset valtaavat Harjun Savannisinfonian tahdittamana ilmaisessa harrastamisen karusellissa lauantaina 21.8. klo 12-14. Lue lisää päivätapahtumasta tästä tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa.