HARJUROKKI

Viime vuonna loppuunmyyty Harjurokki tulee taas!


Jyväskylän Harjun stadionilla juhlitaan Harjurokkia taas lauantaina 24. elokuuta. Neljättä kertaa järjestettävää tapahtumaa tähdittävät hiljattain 50-vuotisjuhliaan täydessä Helsingin jäähallissa viettänyt suomirockin ikoni Maija Vilkkumaa, suomipopin legenda Neljä Ruusua, suomalaisen räpin uranuurtaja, aina positiivista energiaa tuova Elastinen sekä jyväskyläläinen rock-yhtye Oliver, jonka esityksen aikana hiljennytään kuuntelemaan myös Harjun iltasoittoa.

”2023 tapahtuma oli loppuunmyyty, joten lisäämme yleisökapasiteettia ja teemme kaikkemme, että fiilis ja palvelut vaan paranevat edellisvuodesta. Tänäkin vuonna on loistava artistikattaus, joten tavoitteena on myydä kaikki liput ja viettää ikimuistoinen tapahtuma vanhalla, liki 100-vuotiaalla Harjun stadionilla ennen kuin se menee remonttiin rokkien jälkeen”, Harjurokin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Joni Vesalainen kertoo.

Harjurokin liput tulevat myyntiin perjantaina 23.2.24 klo 9:00 osoitteessa tiketti.fi

HARJUROKKI by Väre 24.8.2024
Harjun Stadion, Jyväskylä
Liput: 69€ / 149€ (VIP)
Ikäraja: K18

Tarkempi soittoaikataulu julkaistaan myöhemmin

Kesää odotellessa on myös hyvin aikaa muistella hieman viime kesän LOPPUUNMYYTYÄ tapahtumaa. Alla Jaakko Mannisen tekemä upea kooste viime vuoden tapahtumasta. 🤩 Löydätkö itsesi videolta?

🎼 Videon musiikki: Vesterinen Yhtyeineen – Kohti sydänpeltoja

Miten hankit liput?

Liput ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi sekä Tiketin myyntipisteissä ympäri Suomen 23.2.24 klo 9 alkaen. Myyntipisteet on listattu Tiketin sivuilla täällä. Samasta paikasta näet myös toimitusehdot sekä eri toimitusvaihtoehdot.

Pääsylipun voi esittää sisääntuloportilla joko älypuhelimen näytöltä tai paperisena. Säilytä pääsylippusi huolellisesti tallessa. Maksuvahvistus ei ole pääsylippu tapahtumaan. 

Lipputyypit

Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn konserttialueelle vain kerran eikä sitä vaihdeta rannekkeeseen. Stadionkonserttia voit seurata konserttialueella niin perinteisesti seisten kuin katsomossa istuenkin, huomioithan kuitenkin, että stadionalueella olevat istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Mikäli tapahtumaa ei myydä loppuun ennakkoon, lipunmyynti on avoinna Ihantolantien sisääntuloportilla. Pääsyliput luetaan tapahtuman portilla sähköisesti.

Harjurokki VIP (myynnissä rajoitetusti) sisältää sisäänpääsyn konserttialueelle sekä VIP-alueelle omaa sisääntulokaistaa käyttäen, VIP-kaulapassin, buffetruokailun ja VIP-alueen omat palvelut. VIP-alueelta on hyvät näkymät lavalle. Erityisruokavalioista voit ilmoittaa harjurokki(at)jjk.fi. Harjurokki VIP Buffet -menu julkaistaan myöhemmin.

Huomioithan, että Harjurokki VIP -lippuun ei sisälly omaa varattua paikkaa/pöytää. VIP-alueelta pääsee halutessaan kulkemaan muulle tapahtuma-alueelle ja takaisin näyttämällä VIP-passia. VIP-passin saat sisääntuloportilla esittämällä VIP-lippusi.

Yrityspaketit

Tuo asiakkaasi tai henkilökuntasi rokkaamaan! Yrityksille suunnattuja lippupaketteja (VIP-liput tai normaalit pääsyliput) voit tiedustella joni.vesalainen(at)jjk.fi /044 583 1898, räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivan paketin. Kysy myös Harjurokin kumppanuus- ja näkyvyyspaketteja.

Kutsuvierasliput ja VIP-passien nouto

Mikäli nimelläsi on varattu kutsuvieraslippuja, löydät ne Ihantolantien pääportin luona olevasta noudettavien lippujen pisteestä. Samasta paikasta saat myös VIP-alueelle oikeuttavan passin esittämällä VIP-lippusi.

Sisäänkäynti Harjurokkiin

Sisäänkäynti Harjurokkiin tapahtuu Ihantolantien puolelta. Pääsyliput luetaan sähköisellä lukijalaitteella portilla, tulosta lippusi tai lataa ne valmiiksi älypuhelimeesi ja ota ne etukäteen esille sujuvan sisäänkäynnin varmistamiseksi. Porteilla suoritetaan turvatarkastukset, kts. kielletyt esineet alempaa.

Esteettömyys ja avustajat

Esteetön sisäänkäynti tapahtuma-alueelle tapahtuu Ihantolantien isosta portista (pääportti). Esteettömät wc-tilat löytyvät sisäänkäynnin läheisyydestä, stadionrakennuksen etupihan puolelta. Pyörätuolilla liikkuville asiakkaille on rajattu erillinen tila lavan edustalta. Tapahtumahenkilökuntamme avustaa ja opastaa tarvittaessa siirtymisessä pyörätuolialueelle. Valitsethan lippua ostaessasi pyörätuolipaikka- lipun, jotta järjestäjä osaa varautua etukäteen mahdollisimman hyvin.

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset tapahtumaan mukaasi avustajan, avustaja pääsee maksutta tapahtumaan, eikä hän tarvitse erillistä lippua. A-merkinnällä varustetun EU:n Vammaiskortin hyväksymme sellaisenaan osoituksena avustajan tarpeesta. Avustajan tarve on kysyttäessä sisääntuloportilla todennettava jollakin virallisella dokumentilla, josta ilmenee avustajan jatkuva tarve.

Ruoka ja juoma

Harjurokin tapahtuma-alueelta löydät niin monenlaista syötävää kuin juotavaakin. Koska tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja, koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja myös baaripisteitä on useampia. Myyntipisteillä maksuvälineinä käyvät sekä korttimaksut että käteinen. Suosithan maksaessasi kuitenkin korttimaksua. Voit tuoda mukanasi tyhjän juomapullon, jonka voit täyttää tapahtuma-alueen vesipisteellä.

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden, huumausaineiden, omien juomien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumaan on kielletty. Sateenvarjojen tai retkituolien tuominen alueelle ei ole sallittua. Voit tuoda mukanasi tyhjän juomapullon, jonka voit täyttää tapahtuma-alueen vesipisteellä. Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

Pysäköinti

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja. Keskustan parkkialueita ja merkittyjä kadunvarsiparkkipaikkoja sekä julkista liikennettä kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

Media

Median edustajan tulee akkreditoitua harjurokki(at)jjk.fi viimeistään maanantaina 19.8.24. Akkreditointi on tarkoitettu vain tapahtumaan työtehtäviin saapuville median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille (mm. ammattivalokuvaajat). Hyväksytyn mediapassin voi noutaa Ihantolantien noudettavien lippujen pisteeltä tapahtumapäivänä klo 16:30 alkaen.

Majoitus

Mikäli tarvitset majoitusta rokkiviikonlopulle, löydän kattavan listauksen eri majoitusvaihtoehdoista osoitteesta: visitjyvaskyla.fi

Lippujen palautukset

Lipputilauksesi on sitova ja Harjurokkiin ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Olet velvollinen tarkistamaan ja seuraamaan, että tilaisuus ei ole muuttunut tai peruuntunut (ajantasainen info: harjurokki.fi).
Tapahtuman peruuntuessa katso ohjeet: tiketti.fi/info/palauttaminen

Harjurokki somessa

Löydät meidät niin Facebookista kuin Instagramistakin 
nimellä @harjurokki. Seuraamalla Harjurokkia somessa saat aina ensimmäisenä tiedon tapahtumaan liittyvistä uutisista ja infosta. Ota tapahtuman somekanavat seurantaan ja jaathan myös omia Harjurokki-aiheisia julkaisujasi tunnisteella #harjurokki

Harjurokkiin liittyvät tiedustelut: harjurokki(at)jjk.fi

HARJUROKISSA MUKANA

Harjurokin järjestää JJK Jyväskylä ry