Pääsylippujen hinnat kaudella 2020:

Aikuiset (yli 17-vuotiaat)  10€

Eturyhmät (opiskelija, varushlö, työtön, eläkeläinen)  5€

Kausikortti  79€ 

Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy!

 

Pääsylippuja on myynnissä rajoitetusti, joten nappaa pian omasi klikkaamalla Liveton sivuille tästä. Lippuja pääset ostamaan myös jjk.fi sivun oikeasta reunasta löytyvästä keltaisesta ”osta lippuja” painikkeesta. Lipun voit näyttää älypuhelimen näytöltä tai paperitulosteena stadionin portilla.

JJK:n kausikortin pääset tilaamaan tuttuun tapaan tästä.

 

Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 1h ennen ottelun alkua, mikäli tapahtuma ei ole etukäteen loppuunmyyty. Ostathan kuitenkin jonojen ja ruuhkautumisen välttämiseksi lippusi aina ennakkoon. Maksuvälineenä stadionilla käy yleisimpien pankkikorttien lisäksi käteinen (poikkeusaikana vain tasaraha).

Kausikortin ja pääsylippujen maksuvälineenä käyvät edellä mainitun lisäksi Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä SmartumPay. Uutena maksuvaihtoehtona on nyt myös Edenredin Virike-etu (Virike-setelit sekä MyEdenred -mobiilimaksu).

Huomaathan, että jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan stadionille ei saa tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten:
– alkoholia, huumeita tms.
– ampuma-, terä- tai lyömäaseita 
– räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja  
– rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja 
– muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot) tai aineita, joilla voidaan uhata  toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle

VARAUDU TURVATARKASTUKSIIN TAPAHTUMAN SISÄÄNPÄÄSYN YHTEYDESSÄ

Tapahtumien turvalliseen järjestämiseen tässä poikkeustilanteessa on tulossa pian tarkempia ohjeistuksia.