Pääsyliput

Pääsylippujen hinnat Ykkösessä kaudella 2024:

Aikuiset (yli 17-vuotiaat) 15€

Eturyhmät (opiskelija, varushlö, työtön, eläkeläinen) 10€

Kausikortti 119€ (tilaa sivun oikean reunan JJK Shopissa)

16-vuotiaille ja sitä nuoremmille vapaa pääsy!

OTTELUN SISÄÄNPÄÄSYN YHTEYDESSÄ SUORITETAAN TURVATARKASTUS, KATSO KIELLETYT ESINEET ALEMPAA

Lippuja pääset ostamaan ennakkoon jjk.fi sivun oikeasta reunasta löytyvästä keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta. Lipun voit näyttää älypuhelimen näytöltä tai paperitulosteena stadionin portilla.

JJK:n kausikortin pääset tilaamaan sivun oikean reunan keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta. Lue lisää kausikorteista täällä.

Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 1h ennen ottelun alkua. Ostathan kuitenkin jonojen ja ruuhkautumisen välttämiseksi lippusi aina ennakkoon. Maksuvälineenä stadionilla käy yleisimpien pankkikorttien lisäksi käteinen (varaathan tasarahan).

Kausikortin ja pääsylippujen maksuvälineenä stadionin portilla käyvät edellä mainitun lisäksi Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit, SmartumPay sekä Edenredin Virike-etu (Virike-setelit sekä MyEdenred -mobiilimaksu).

Ostaessasi lipun tai kausikortin ennakkoon verkosta, maksuvälineinä käyvät Paytrailin verkkomaksujen lisäksi SmartumPay, ePassi ja Eazybreak. HUOM! ePassilla tai Eazybreakilla ei voi maksaa portilla, vain verkkokaupassa.

TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSET OTTELUTAPAHTUMASSA

Huomaathan, että jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan stadionille ei saa tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten:
– alkoholia, huumeita tms.
– ampuma-, terä- tai lyömäaseita 
– räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja  
– rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja 
– muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot, mukaan lukien omat juomapullot) tai aineita, joilla voidaan uhata  toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle

OTTELUN SISÄÄNPÄÄSYN YHTEYDESSÄ SUORITETAAN TURVATARKASTUS

JJK:n järjestämissä ottelutapahtumissa on ehdoton nollatoleranssi rasismille. Mikäli todistat tapahtuman aikana rasistista käytöstä tai huutelua, ilmoitathan asiasta välittömästi järjestyksenvalvojalle tai muulle tapahtumanjärjestäjän edustajalle.

Palloliiton turvallisuusmääräysten mukaisesti ottelutapahtumissamme:

4.1.4. Kaikenlainen rasismi tai rasistinen käyttäytyminen on kiellettyä ja se on pyrittävä estämään ennakolta. Mikäli rasismia ilmenee, siihen on puututtava välittömästi.

4.1.5. Kaikenlainen pelaajiin, joukkueiden taustahenkilöihin, erotuomaristoon, toimitsijoihin tai katsojiin kohdistuva herjaava käytös on kiellettyä. Mikäli herjaavaa käytöstä ilmenee, siihen on puututtava välittömästi.

6.2.4. Järjestyksenvalvojalla on oikeus poistaa ottelutapahtumasta henkilö, joka esim. päihtyneenä häiritsee järjestystä tai muita henkilöitä, herjaa pelaajia, joukkueiden taustahenkilöitä, erotuomaristoa, toimitsijoita tai katsojia, esiintyy uhkaavasti, meluamalla, väkivaltaisuudella tai muulla käyttäytymisellään häiritsee järjestystä tai vaarantaa turvallisuutta tai joka huomautuksista huolimatta jättää noudattamatta järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi annettuja tarpeellisia määräyksiä.

Palloliiton turvallisuusmääräykset kokonaisuudessaan luettavissa Palloliitto.fi