JJK hakee lisää apuvoimia tapahtumajärjestelyihin. Liity kettutalkoolaisten iloiseen ryhmään! 🦊

JJK Jyväskylä ry järjesti kaudella 2019 kaikki ottelutapahtumansa Kolmosessa täysin talkoovoimin alusta loppuun ja yli tuhannen katsojan edessä FC Blackbirdia vastaan pelatun derbyn järjestelyihin osallistuikin eri tehtävissä peräti 30 vapaaehtoista talkoolaista. Ottelutapahtumamme on kasvanut myös erilaisten vaatimusten osalta sarjatason myötä, joten reipas ja sitoutunut talkoolaisten joukkomme kaipaa lisää tekijöitä. JJK:lla on suunnitelmissa järjestää omien peliemme lisäksi myös muita pieniä ja suuria tapahtumia ja apukäsille onkin aina tarvetta.

Tekijöitä tarvitaan erityisesti kioskitoiminnassa (kahvinkeitto, kioskimyynti, makkaranpaistaminen jne), lipunmyynnissä, erilaisissa juoksevissa asioissa tapahtuman aikana ja/tai sitä ennen sekä järjestyksenvalvonnan tehtävissä (HUOM! vaatii järjestyksenvalvojakortin). Aiempaa kokemusta tai erityisosaamista talkoohommissa ei vaadita.

Tule osaksi kettuperhettä ja jätä yhteystietosi linkistä löytyvällä lomakkeella
https://forms.gle/BDn2BojDZ8Q9rZ5n9 niin olemme sinuun yhteydessä.

Liity kettutalkoolaisten joukkoon myös Facebookissa.

JJK:n yhteistyökumppani Agmen kouluttaa veloituksetta järjestyksenvalvojia kotiotteluita ja muita tapahtumiamme varten, joten mikäli järjestyksenvalvojana toimiminen JJK:n otteluissa sekä jatkossa muuallakin kiinnostaa niin nyt voit saada koulutuksen kauttamme veloituksetta.

Agmen Oy kouluttaa järjestyksenvalvojia nykytilanteen huomioiden joustavasti etäopiskelun ja käytännön harjoitukset yhdistäen. Koulutus antaa pätevyyden työskennellä jatkossa ko. alan tehtävissä monenlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa niin urheilun kuin vaikkapa musiikin saralla sekä talkoolaisena että palkattuna järjestyksenvalvojana. JJK:n kautta kouluttautuneille järjestyksenvalvojille kurssin suorittaminen poiki viime vuonna järjestyksenvalvojan tehtäviä mm. Huuhkajien maaotteluissa Olympiastadionilla ja JYP:n jääkiekko-otteluissa.

Agmen tarjoaa järjestyksenvalvojan peruskurssin hintaan 0€ (norm. 265€), velvoitteena on toimia JJK:n tapahtumissa järjestyksenvalvojana sopimuksen mukaisesti. Peleihin ja muihin tapahtumiin osallistumisesta sovitaan erikseen tapahtumakohtaisesti. Seuraava kurssi järjestetään Jyväskylässä 6.-14.4.2021.

Lue lisää koulutuksesta ja aikatauluista tästä linkistä ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumislomakkeen ”lisätietoja” kohtaan kirjoita JJK ja valitse maksuvaihtoehdoista yrityslaskutus 0€

Ko. koulutus antaa pätevyyden työskennellä jatkossa ko. alan tehtävissä monenlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.