Kettutalkoolaiset

JJK hakee lisää apuvoimia tapahtumajärjestelyihin. Liity kettutalkoolaisten iloiseen ryhmään! 🦊

JJK on järjestänyt viime vuosina ottelutapahtumansa pitkälti talkoovoimin ja tapahtumamme ovat kasvaneet myös erilaisten vaatimusten osalta korkeamman sarjatason myötä. Reipas ja sitoutunut talkoolaisten joukkomme kaipaa siis aina lisää tekijöitä. JJK:ssa järjestämme omien pelitapahtumiemme lisäksi myös muita pieniä ja suuriakin tapahtumia ja apukäsille onkin aina tarvetta. Harjurokki -stadionkonsertti järjestetään myös tänä kesänä, joten kettutalkoolaisena pääset halutessasi mukaan myös ison konserttitapahtuman järjestelyihin.

Tekijöitä tarvitaan erityisesti kioskitoiminnassa (kahvinkeitto, kioskimyynti, makkaranpaistaminen, VIP-tilan tarjoiluista huolehtiminen jne), lipunmyynnissä, live tulospalvelun päivittäjänä, kuuluttajana, erilaisissa juoksevissa asioissa tapahtuman aikana ja/tai sitä ennen. Aiempaa kokemusta tai erityisosaamista talkoohommissa ei sinulta vaadita.

Tarvetta on aina myös järjestyksenvalvojille (HUOM! vaatii järjestyksenvalvojakortin). Mikäli olet kiinnostunut toimimaan järjestyksenvalvojana tapahtumissamme, mutta sinulta puuttuu siihen vaadittava järjestyksenvalvojakortti, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta niin katsotaan saadaanko koulutus järjestettyä meidän kauttamme.

Tule osaksi kettuperhettä ja jätä yhteystietosi linkistä löytyvällä lomakkeella
https://forms.gle/BDn2BojDZ8Q9rZ5n9 niin olemme sinuun yhteydessä.