Kettutalkoolaiset

JJK hakee lisää apuvoimia tapahtumajärjestelyihin. Liity kettutalkoolaisten iloiseen ryhmään! 🦊

JJK Jyväskylä ry järjesti kaudella 2019 kaikki ottelutapahtumansa Kolmosessa täysin talkoovoimin alusta loppuun ja yli tuhannen katsojan edessä FC Blackbirdia vastaan pelatun derbyn järjestelyihin osallistuikin eri tehtävissä peräti 30 vapaaehtoista talkoolaista. Ottelutapahtumamme on kasvanut myös erilaisten vaatimusten osalta korkeamman sarjatason myötä, joten reipas ja sitoutunut talkoolaisten joukkomme kaipaa aina lisää tekijöitä. JJK:ssa järjestämme omien pelitapahtumiemme lisäksi myös muita pieniä ja suuriakin tapahtumia ja apukäsille onkin aina tarvetta. Elokuussa 2021 ensimmäisen kerran järjestetty Harjurokki -stadionkonsertti järjestetään myös kesällä 2022, joten kettutalkoolaisena pääset mukaan myös ison konserttitapahtuman järjestelyihin.

Tekijöitä tarvitaan erityisesti kioskitoiminnassa (kahvinkeitto, kioskimyynti, makkaranpaistaminen jne), lipunmyynnissä, live tulospalvelun päivittäjänä, kuuluttajana, erilaisissa juoksevissa asioissa tapahtuman aikana ja/tai sitä ennen sekä järjestyksenvalvonnan tehtävissä (HUOM! vaatii järjestyksenvalvojakortin). Aiempaa kokemusta tai erityisosaamista talkoohommissa ei sinulta vaadita.

Tule osaksi kettuperhettä ja jätä yhteystietosi linkistä löytyvällä lomakkeella
https://forms.gle/BDn2BojDZ8Q9rZ5n9 niin olemme sinuun yhteydessä.

Liity kettutalkoolaisten joukkoon myös Facebookissa.

JJK:n yhteistyökumppani Agmen kouluttaa veloituksetta järjestyksenvalvojia kotiotteluita ja muita tapahtumiamme varten, joten mikäli järjestyksenvalvojana toimiminen JJK:n otteluissa sekä jatkossa muuallakin kiinnostaa niin nyt voit saada koulutuksen kauttamme veloituksetta.

Agmen Oy kouluttaa järjestyksenvalvojia nykytilanteen huomioiden joustavasti etäopiskelun ja käytännön harjoitukset yhdistäen. Koulutus antaa pätevyyden työskennellä jatkossa ko. alan tehtävissä monenlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa niin urheilun kuin vaikkapa musiikin saralla sekä talkoolaisena että palkattuna järjestyksenvalvojana. JJK:n kautta kouluttautuneille järjestyksenvalvojille kurssin suorittaminen poiki viime vuonna järjestyksenvalvojan tehtäviä mm. Huuhkajien maaotteluissa Olympiastadionilla ja JYP:n jääkiekko-otteluissa.

Agmen tarjoaa järjestyksenvalvojan peruskurssin hintaan 0€ (norm. 265€), velvoitteena on toimia viidessä JJK:n tapahtumassa järjestyksenvalvojana. Peleihin ja muihin tapahtumiin osallistumisesta sovitaan erikseen tapahtumakohtaisesti. Seuraava kurssi järjestetään Jyväskylässä huhtikuussa 2022.

Lue lisää koulutuksesta ja aikatauluista tästä linkistä ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumislomakkeen ”lisätietoja” kohtaan kirjoita JJK ja valitse maksuvaihtoehdoista yrityslaskutus 0€

Ko. koulutus antaa pätevyyden työskennellä jatkossa ko. alan tehtävissä monenlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.