Tapahtumainfo

Alta löydät infoa ottelutapahtumastamme Harjulla

STADIONIN SISÄÄNKÄYNNIT JA LIPUNMYYNTI

Sisäänkäyntejä stadionille on käytössä tapahtuman koosta riippuen 1-2: Ihantolantiellä, ylempänä tien varressa oleva ns. pääportti (portti 1) toimii jokaisessa ottelussa sisäänkäyntinä. Myös lipunmyyntipiste löytyy samaiselta pääportilta.

Tapahtuman porteilla järjestetään turvatarkastuksia, joten varauduthan tulemaan ajoissa paikalle sujuvaa sisäänpääsyä varten. Jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan stadionille ei saa tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten:
– alkoholia, huumeita tms.
– ampuma-, terä- tai lyömäaseita
– räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja
– rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja
– muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot) tai aineita, joilla voidaan uhata toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle

Liikuntarajoitteisten sisäänkäynti tapahtuu portista 1 ja esteettömät WC-tilat löytyvät niin sanotun etupihan puolelta katsomoa.

Stadionin portit aukeavat 1h ennen ottelun alkua.

 

ISTUMAPAIKAT STADIONILLA

Voit valita vapaasti paikkasi niin pää- kuin aurinkokatsomonkin vapaana olevilta paikoilta, huomaathan kuitenkin, että ”JJK kausikortti” tarralla merkityt paikat ovat varattuina oman paikkansa varanneille kausikorttilaisille. Vierasjoukkueen kannattajille ei ole erikseen varattua katsomonosaa (pois lukien derbyt).

 

NOUDETTAVAT LIPUT JA KAUSIKORTIT

Mikäli tilaamasi kausikortit on yhä noutamatta, löydät ne Ihantolantien pääportin (portti 1) noudettavien lippujen pisteeltä. Samasta paikasta löydät myös nimelläsi varatut kutsuvierasliput

 

TV-KAMERAKALUSTON SIJAINTI

Kaikki kotiottelut kuvataan ja näytetään suorina JJK TV:n lähetyksinä. Kuvauskalusto selostajineen työskentelee kentän keskiviivan kohdalla C1-katsomon yläosassa. Huomioithan tämän mahdollisen näköesteen istumapaikkaa valitessasi ja annat myös TV-tiimille työskentelyrauhan.

KANNATTAJAKATSOMO

”Mä kiipeän katsomoon Harjun, tutut ystävät siellä mä nään, JJK:lle mä viritän laulun, oi tää on elämää!”
Aina aurinkoisen Harjun stadionin äänekkäin paikka löytyy Harjun Poikien joukosta, niin sanotusta kannattajakatsomosta. Kannattajakatsomo sijaitsee kentältä päin katsottuna aivan katetun pääkatsomon oikeassa reunassa. Seuraa ääntä ja löydät perille.

KIOSKIPALVELUT

Kettukioskien valikoimassa on Kulta Katriina -kahvia, virvoitusjuomia, grillimakkaraa sekä Ruthin Leipomon leivonnaisia. Yleisön pyynnöstä olemme lisänneet grillin valikoimaan myös vegaanisen vaihtoehdon perinteiselle makkaralle. Voit tiedustella sitä makkarapisteeltä. Ruuhkia ja jonottamisia välttääksemme kioskilla asiointi ennen ottelun alkua tai sen aikana on paras keino vähentää ottelun puoliaikaruuhkaa. Suosi korttimaksua tai varaa tasaraha kioskilla asioidessasi.

Sausage King Jahva kiipeää kuuluisan hodarikärrynsä kanssa Harjulle, joten purtavaa löytyy hieman isompaankin nälkään, kaikilla mausteilla tietysti! Hodarikärryllä maksuvälineinä käy sekä käteinen että kortti. Jahvalta voit tiedustella myös vege vaihtoehtoa. (HUOM! Jahvan hodarikärry saapuu paikalle pienellä säävarauksella)

RUTHIN LEIPOMON & KULTA KATRIINAN PULLAKAHVITAKUU

JJK lanseeraa tapahtumissaan uudestaan aiemmilta kausilta tutun, aina aurinkoisen Harjun pullatakuun! JJK:n kotipeleissä 100 ensimmäiselle on tarjolla Ruthin Leipomon ja Kulta Katriinan tarjoamat pullakahvit mikäli kotijoukkue on tehnyt edellisessä Harjun kotiottelussa vähintään 3 maalia (maalitakuu) TAI jos aurinko ei ole paistanut edellisen kotiottelun aikana lainkaan (aurinkotakuu). Takuu koskee vain Harjun Stadionilla kaudella 2022 pelattuja otteluita. Pullakahvit ovat tarjolla sisääntulon yhteydessä pääkatsomon alikulkukäytävässä.

ANNISKELU

Anniskelualue eli Kettutasanne (K-18) löytyy tutusta paikasta, Vesilinnan puoleiselta ylätasanteelta. Suosithan anniskelussa korttimaksua.

 

KETTU VIP

Kettu VIP -kortin ostaneille on tarjolla korttiin sisältyvät Kulta Katriina -kahvitarjoilut Ruthin Leipomon leivonnaisilla höystettynä sekä tietysti kisamakkarat. VIP-tarjoilut löytyvät VIP-tilasta, stadionin alakerran kokoustilasta jonne pääset Vesilinnan puoleisen valotolpan juurelta (kts. kartta). VIP-tilan tarjoilut ovat tarjolla tunnin verran ennen ottelua sekä ottelun tauolla.

 

FANITUOTTEET

JJK on avannut fanituoteverkkokaupan yhdessä pääyhteistyökumppaninsa Stadiumin kanssa. Osoitteessa stadium.fi/seurat pääset tilaamaan JJK:n viralliset Nike-fanituotteet halutessasi jopa suoraan kotiovellesi edulliseen teamhintaan. Fanituotteet ovat myynnissä vain Stadiumin verkkokaupassa. Liittymällä Stadium Memberiksi kerrytät bonuksia kaikista ostoistasi niin itsellesi kuin haluamallesi seurallekin.

 

PYSÄKÖINTI

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja.

Keskustan parkkialueita ja kadunvarsiparkkipaikkoja kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti JJK:n kumppanin Jyväs-Parkin  kymmenessä P-talossa sekä useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia.

 

TAPAHTUMAN ESTEETTÖMYYS

Harjun pääportin edessä on kaksi pysäköintipaikkaa liikuntaesteisille. Pyörätuolilla liikkuville on varattu tilaa tasaiselta asfaltilta pääkatsomon edessä. Mahdolliset avustajat pääsevät ilmaiseksi otteluihin. Esteettömät WC-tilat löytyvät pääkatsomorakennuksesta etupihan puolelta.

TURVALLINEN OTTELUTAPAHTUMA

Jyväskylän alueella ei ole voimassa olevia koronarajoituksia. Huomioithan kuitenkin seuraavat asiat ottelutapahtumaan saapuessasi:

  • Älä tule ottelutapahtumaan sairaana tai jos sinulla on koronalle tyypillisiä oireita
  • Huolehdi hyvin hygieniasta (käsidesiä on yhä yleisön käytettävissä mm. sisäänkäynnin yhteydessä & kioskipisteillä ja pääkatsomon wc-tiloissa on saippuaa käsienpesua varten).
  • Stadionalueella on runsaasti tilaa seurata ottelua halutessaan myös väljemmin

Lisää ottelutapahtuman yleisistä turvallisuusmääräyksistä voit lukea täällä.

 

OTTELUN SEURAAMINEN KOTISOHVALTA

Mikäli et pääse paikalle Harjun stadionille, Kettupaitojen kaikki kauden kotiottelut näytetään KSML.fi -sivustolla maksuttomina suorina lähetyksinä. JJK TV:n otteluiden tuotannosta vastaa Lebbiz Productions. Ottelukoosteet tarjoaa Kuljetusapu Korhonen.

 

MEDIA

Median edustajien tulee akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa: https://www.jjk.fi/ottelu/media/

Medialle ei ole varattuna erillistä mediatilaa.

Katuosoite: Ihantolantie 1, 40720 Jyväskylä

Etäisyydet: Kompassi-aukio (keskusta) 400m, matkakeskus 800m, satama 1km

Katsomot: Katetussa pääkatsomossa noin 2 000 numeroitua kuppipenkkiä. Aurinkokatsomoissa ottelusta riippuen numeroimattomia ja kattamattomia istumapaikkoja (ei käytössä kaikissa otteluissa).

Yleisöennätys jalkapallo-ottelussa: 5576 katsojaa (JJK vs HJK 6.8.2011)