Tapahtumainfo

Alta löydät infoa ottelutapahtumastamme Harjulla

Päivitetty 22.4.24

STADIONIN SISÄÄNKÄYNNIT JA LIPUNMYYNTI

Sisäänkäyntejä stadionille on käytössä tapahtuman koosta riippuen 1-3: Ihantolantiellä, ylempänä tien varressa oleva ns. pääportti (portti 1) toimii jokaisessa ottelussa sisäänkäyntinä ja lipunmyyntipiste löytyy samaiselta pääportilta.

Pääsylippujen maksuvälineinä käyvät tapahtuman portilla niin pankkikortit kuin käteinenkin. Pääsylippujen hinnoista ja kulttuurieduilla maksamisesta voit lukea täältä.

HUOM! Tapahtuman porteilla järjestetään turvatarkastus, joten varauduthan tulemaan ajoissa paikalle sujuvaa sisäänpääsyä varten. Jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan stadionille ei saa tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten:
– alkoholia, huumeita tms.
– ampuma-, terä- tai lyömäaseita
– räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja
– rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja
– muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot ja tölkit, avatut ja avaamattomat, mukaan lukien omat juomapullot) tai aineita, joilla voidaan uhata toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle

Liikuntarajoitteisten sisäänkäynti tapahtuu Ihantolantien isosta portista (1) ja esteettömät WC-tilat löytyvät niin sanotun etupihan puolelta katsomoa, sisäänkäynnin läheisyydestä.

Stadionin portit aukeavat 1h ennen ottelun alkua.

VESIPISTE

Jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräyksen mukaisesti kaikenlaisten pullojen ja tölkkien, avattujen ja avaamattomien tuonti tapahtumaan on kielletty (koskee myös omia juomapulloja). Stadionin pääkatsomon alta, pelaajatunnelista löytyy vesipiste, missä on tarjolla veloituksetta vettä. Helteisellä säällä vettä on tarjolla vesipisteen lisäksi myös kioskipisteillä.

NOUDETTAVAT LIPUT JA KAUSIKORTIT

Mikäli tilaamasi kausikortit, VIP-kortit tai yritysten lippupaketit ovat noutamatta, löydät ne Ihantolantien pääportin (portti 1) noudettavien lippujen pisteeltä. Samasta paikasta löydät myös nimelläsi varatut kutsuvierasliput yksittäisiin otteluihin.

ISTUMAPAIKAT STADIONILLA

Voit valita vapaasti paikkasi niin pää- kuin aurinkokatsomonkin vapaana olevilta paikoilta, huomaathan kuitenkin, että ”JJK kausikortti” tarralla merkityt paikat ovat varattuina vain oman numeroidun paikkansa varanneille kausikorttilaisille.

KANNATTAJAKATSOMO

”Mä kiipeän katsomoon Harjun, tutut ystävät siellä mä nään, JJK:lle mä viritän laulun, oi tää on elämää!”
Aina aurinkoisen Harjun stadionin äänekkäin paikka löytyy Harjun Poikien joukosta, niin sanotusta kannattajakatsomosta. Kotijoukkueen kannattajakatsomo sijaitsee kentältä päin katsottuna aivan katetun pääkatsomon oikeassa reunassa. JJK-kannattajien suosima katsomonosa on kaikille avoin, lämpimästi tervetuloa joukkoon kannustamaan. Seuraa ääntä ja löydät perille.

VIERASFANIRYHMÄT

Myös vierasjoukkueen kannattajaryhmät ovat lämpimästi tervetulleita Harjulle. Kannattajaryhmälle varataan tarvittaessa oma katsomonosa palveluineen takasuoran katsomosta. Faniryhmien tulee kuitenkin olla yleisen käytännön mukaisesti etukäteen yhteydessä jjk(at)jjk.fi tai 050 586 0368 (turvallisuusvastaava) sopiakseen käytännön järjestelyistä.

OTTELUIDEN TELEVISIOINTI

Keskisuomalainen näyttää JJK:n kotiottelut tilaajilleen omilla verkkosivuillaan osoitteessa ksml.fi

KIOSKIPALVELUT

Kettukioskien valikoimasta löydät mm. kahvia, virvoitusjuomia, grillimakkaraa että muuta pientä purtavaa. Valikoimassa on myös vegaaninen vaihtoehto perinteiselle makkaralle. Voit tiedustella sitä makkarapisteeltä. Ruuhkia ja jonottamista välttääksemme kioskilla asiointi ennen ottelun alkua tai sen aikana on paras keino vähentää ottelun puoliaikaruuhkaa. Suosi lähimaksua kortilla tai varaa tasaraha kioskilla asioidessasi.

Ykkösen parhaat hodarit! Sausage King Jahva kiipeää supersuositun hodarikärrynsä kanssa Harjulle, joten purtavaa löytyy hieman isompaankin nälkään. Tutun laajalla kastikevalikoimalla ja kaikilla mausteilla tietysti! Hodarikärryllä maksuvälineinä käyvät sekä käteinen että kortti.
(HUOM! Jahvan hodarikärry paikalla tapahtumissa pienellä säävarauksella).

ANNISKELU

Täysi-ikäisiä palveleva anniskelualue eli Kettutasanne (K-18) löytyy tutusta paikasta, Vesilinnan puoleiselta ylätasanteelta. Suosithan anniskelussa korttimaksua.

KETTU VIP

Kettu VIP -kortin ostaneille on tarjolla korttiin sisältyvät kahvitarjoilut ja pientä purtavaa. VIP-tarjoilut löytyvät VIP-tilasta, stadionin alakerran kokoustilasta, jonne pääset Vesilinnan puoleisen valotolpan juurelta (kts. kartta). VIP-tilan tarjoilut ovat tarjolla tunnin verran ennen ottelua sekä ottelun tauon ajan.

FANITUOTTEET

JJK:n ottelutapahtumissa on myynnissä pieni valikoima kysytyimpiä fanituotteita (fanihuivit ja tupsupipot). Tuotteita on saatavilla Harjun ottelutapahtumien kioskeilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Tuotteita on saatavilla myös Stadium Jyväskylän myymälästä.

Laajempi valikoima JJK:n virallisia Nike-fanituotteita löytyy Stadiumin verkkokaupasta osoitteessa: Stadium.fi

Stadiumin verkkokaupasta pääset tilaamaan JJK:n viralliset Nike-fanituotteet halutessasi jopa suoraan kotiovellesi edulliseen teamhintaan. Liittymällä Stadium Memberiksi kerrytät bonuksia kaikista ostoistasi niin itsellesi kuin seurallekin.

PYSÄKÖINTI

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja.

Keskustan parkkialueita ja kadunvarsiparkkipaikkoja sekä julkista liikennettä kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

Moovy -parkkisovelluksen Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa sekä useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia.

TAPAHTUMAN ESTEETTÖMYYS

Harjun pääportin edessä on kaksi pysäköintipaikkaa liikuntaesteisille. Pyörätuolilla liikkuville on varattu tilaa tasaiselta asfaltilta pääkatsomon edessä. Mahdolliset avustajat pääsevät ilmaiseksi otteluihin. Esteettömät WC-tilat löytyvät pääkatsomorakennuksesta etupihan puolelta.

MEDIA

Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita kotiotteluihimme Harjun stadionille. Ilmoittauduthan kuitenkin ennakkoon lomakkeella, jonka löydät klikkaamalla tästä.

Katuosoite: Ihantolantie 1, 40720 Jyväskylä

Etäisyydet: Kompassi-aukio (keskusta) 400m, matkakeskus 800m, satama 1km

Katsomot: Katetussa pääkatsomossa noin 2 000 numeroitua kuppipenkkiä. Aurinkokatsomoissa ottelusta riippuen numeroimattomia ja kattamattomia istumapaikkoja (ei käytössä kaikissa otteluissa).

Yleisöennätys jalkapallo-ottelussa: 5576 katsojaa (JJK vs HJK 6.8.2011)