Kausikortti

Kauden 2024 kausikortit Ykköseen myynnissä

Kausikorttiostoksille pääset oikean reunan keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta. Kausikortin hinta on 119€ ja siihen sisältyy pääsy myös Suomen Cupin otteluihin sekä mahdollisiin karsintaotteluihin.

Halutessasi voit myös varata oman numeroidun paikan samaan hintaan. Paikkatoiveen voit lisätä ”lisätietoja” kohtaan tilausta tehdessäsi.

Tapahtumakaupasta löytyvien useiden maksuvaihtoehtojen (normaalien verkkomaksujen lisäksi kohdennetut maksuvälineet SmartumPay, ePassi, Eazybreak) lisäksi voit maksaa myös Edenredin mobiilimaksulla.

Mikäli haluat maksaa korttisi Edenred Pay:lla, voit suorittaa maksun MyEdenred-sovelluksessa. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ’Luo Mobiilimaksu’ ja käyttöpaikaksi ’JJK Jyväskylä’. Syötä summaksi kausikortin hinta 119€ ja kirjoita lisätietoja-kenttään sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoamme varten. Vahvista maksu. Pääset suoraan sovellukseen myös klikkaamalla alla olevaa Edenredin painiketta.

Kausikorttiostoksille pääset klikkaamalla tämän sivun oikeasta reunasta löytyvästä keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta.

Mistä saan tilaamani kausikortin?

Kausikortit ovat noudettavissa Harjun toimistolta etukäteen sovittuna aikana joulukuusta eteenpäin. Sovi noutamisesta laittamalla viestiä jjk(at)jjk.fi. Voit noutaa etukäteen maksetun kortin luonnollisesti myös stadionin lipunmyyntipisteeltä ensi kauden kotiotteluun saapuessasi.

Voit myös ostaa halutessasi kortille postituksen kotiin 3€ lisähintaan. Huomioithan, että toimitusaika on noin viikon. (Postitus on valittavissa ostoskoriin lippukaupassa omana tuotteenaan kausikortin perässä).