Tapahtumainfo

Alta löydät ottelutapahtuman yleisöohjeet kaudella 2021 (päivitetty 5.10.2021)

 

HARJUN STADIONIN SISÄÄNKÄYNNIT

Sisäänkäyntejä stadionille on JJK-OTP -ottelussa käytössä poikkeuksellisesti vain 1: Ihantolantien ylempi eli ns. pääportti (portti 1). Liput ovat myynnissä samaisen portin lippuluukulla.

Varaathan sujuvaa sisäänpääsyä varten ottelulippusi esille ja mikäli olet hankkinut eturyhmien pääsylipun varaudu todistamaan portilla oikeutesi alennushintaiseen lippuun.

Myös liikuntarajoitteisten sisäänkäynti tapahtuu portista 1 ja esteettömät WC-tilat löytyvät niin sanotun etupihan puolelta katsomoa.

Stadionin portit aukeavat 1h ennen ottelun alkua.

 

KASVOMASKISUOSITUS

Tapahtumissamme on voimassa kasvomaskisuositus.

Maskia ei tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai on muita terveyteen liittyviä syitä, jotka estävät maskin käytön.

 

LIPUNMYYNTI

Ennakkoliput ovat myynnissä osoitteessa: jjk.fi. Ostathan lippusi ennakkoon, jotta vältytään lipunmyyntipisteiden ruuhkautumiselta stadionilla. Ennakkoliput ovat myynnissä jjk.fi osoitteessa pelipäivänä ottelun alkuun saakka. Verkkosivujen lippukaupassa voit maksaa Paytrailin tarjoamien vaihtoehtojen lisäksi ePassilla, Smartum Pay:lla sekä Eazybreakilla.

Stadionin portille myyntiin jäävät irtoliput ovat myynnissä Ihantolantien ylemmällä pääportilla (portti 1). Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankkikortit sekä käteinen. Käteisellä asioidessasi varaa tasaraha valmiiksi sujuvan ja mahdollisimman turvallisen asioinnin varmistamiseksi. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay sekä Edenredin maksutavat (virike-seteli/kortti/mobiili) käyvät myös maksuvälineenä portilla. Smartumin maksukortteja emme voi vastaanottaa.

16-vuotiaille ja sitä nuoremmille on tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy.

JJK:n kausikortin hankkiminen kannattaa: kausikorttilaisten sisäänpääsy on etusijalla, mikäli kauden aikana tulee yleisörajoituksia. Lisäksi korttiin sisältyy tänä vuonna useita etuja, joista voit lukea lisää täällä: jjk.fi/kausikortti 

NOUDETTAVAT LIPUT JA KAUSIKORTIT

Mikäli nimelläsi on varattu pääsylippuja tai tilaamasi kausikorttisi on noutamatta, löydät ne Ihantolantien pääportin (portti 1) noudettavien lippujen pisteeltä.

 

VAPAAKORTIT

JJK:n myöntämät seuran omat ikikausikortit käyvät sellaisenaan sisäänpääsyyn myös poikkeusaikana järjestetyissä otteluissa.

Poikkeustilanteen vallitessa mitkään Palloliiton vapaakortit eivät oikeuta automaattisesti sisäänpääsyyn otteluihin. Poikkeuksena tästä ovat vain seuran kanssa ennalta sovitusti työtehtävissä olevat Palloliiton työntekijät, joilla on henkilökortti.

Seuraavilla korteilla ei siis Palloliiton linjauksen mukaisesti ole automaattista sisäänpääsyä otteluun:

– Erotuomarikortti

– Palloliiton kultakortti

– Veikkausliigan legendakortti

 

KIOSKIPALVELUT

Kettukioskien valikoimassa on Kulta Katriina -kahvia, virvoitusjuomia, grillimakkaraa sekä Ruthin Leipomon leivonnaisia. Ruuhkia ja jonottamisia välttääksemme kioskilla asiointi ennen ottelun alkua tai sen aikana on paras keino vähentää ottelun puoliaikaruuhkaa, sillä erityisjärjestelyt hidastavat ostotapahtumaa. Kioskilla jonottaessasi huomio riittävä turvaetäisyys niin muihin asiakkaisiin kuin henkilökuntaankin ja vältä lähikontaktia, maltti on valttia. Suosi korttimaksua tai varaa tasaraha kioskilla asioidessasi.

Sausage King Jahva kiipeää kuuluisan hodarikärrynsä kanssa Harjulle, joten purtavaa löytyy hieman isompaankin nälkään, kaikilla mausteilla tietysti! Hodarikärryllä maksuvälineinä käy sekä käteinen että kortti. (HUOM! SÄÄVARAUS)

 

ANNISKELU

Anniskelualue eli Kettutasanne (K-18) löytyy tutusta paikasta, Vesilinnan puoleiselta ylätasanteelta. Suosithan anniskelussa korttimaksua.

 

KETTU VIP

Kettu VIP -kortin ostaneille on tarjolla korttiin sisältyvät Kulta Katriina -kahvitarjoilut Ruthin Leipomon leivonnaisilla höystettynä sekä tietysti kisamakkarat. VIP-tarjoilut löytyvät VIP-tilasta, stadionin alakerran kokoustilasta jonne pääset Vesilinnan puoleisen valotolpan juurelta (kts. kartta). VIP-tilan tarjoilut ovat tarjolla ottelun toisen jakson alkuun saakka.

 

VESILINNA VIP *UUTUUS*

Vesilinna VIP sisältää maittavan ruokailun Harjun päällä sijaitsevassa, uudistuneessa Café & Restaurant Vesilinnassa ennen ottelua, istumapaikat pääkatsomossa sekä stadionilla sijaitsevan Kettu-VIP tilan tarjoilut pelin tauolla. Vesilinna-VIP pakettien saatavuutta voit tiedustella joni.vesalainen(at)jjk.fi tai 044 583 1898.

 

FANITUOTTEET

JJK:n viininpunaiset fanihuivit ovat myynnissä ottelutapahtumassa hintaan 20€/kpl. Huiveja voit ostaa kioskipisteiltä sekä lippuluukulta sisään tullessasi ja pääset heti stadionille saapuessasi tunnustamaan väriä.

Ottelutapahtumassa myytävien fanihuivien lisäksi JJK on avannut fanituoteverkkokaupan yhdessä pääyhteistyökumppaninsa Stadiumin kanssa. Osoitteessa stadium.fi/seurat pääset tilaamaan JJK:n viralliset Nike-fanituotteet halutessasi jopa suoraan kotiovellesi edulliseen teamhintaan. Nämä tuotteet ovat myynnissä vain Stadiumin verkkokaupassa. Liittymällä Stadium Memberiksi kerrytät bonuksia kaikista ostoistasi niin itsellesi kuin haluamallesi seurallekin.

 

PYSÄKÖINTI

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja.

Keskustan parkkialueita ja kadunvarsiparkkipaikkoja kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti JJK:n kumppanin Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa sekä useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia.

 

TAPAHTUMAN ESTEETTÖMYYS

Harjun pääportin edessä on kaksi pysäköintipaikkaa liikuntaesteisille. Pyörätuolilla liikkuville on varattu tilaa tasaiselta asfaltilta pääkatsomon edessä. Mahdolliset avustajat pääsevät ilmaiseksi otteluihin. Esteettömät WC-tilat löytyvät pääkatsomorakennuksesta etupihan puolelta.

 

TURVALLINEN OTTELUTAPAHTUMA

Katsojien tulisi yhä istua stadionilla riittävän väljästi. Kausikorteissa olevat paikkamerkinnät ovat siis voimassa vain mikäli pystyt välttämään lähikontaktia muihin katsojiin. Samaan seurueeseen kuuluvat voivat istua vierekkäin.

Kaikki kotiottelut kuvataan ja näytetään suorina JJK TV:n lähetyksinä. Kuvauskalusto selostajineen työskentelee kentän keskiviivan kohdalla C1-katsomon yläosassa. Huomioithan tämän mahdollisen näköesteen istumapaikkaa valitessasi ja annathan myös kuvaajalle ja selostajalle tilaa pitää etäisyyttä muihin.

  • Älä tule ottelutapahtumaan sairaana tai jos sinulla on koronalle tyypillisiä oireita
  • Huolehdi erityisen hyvin hygieniasta (käsidesiä on yleisön käytettävissä mm. sisäänkäynnin yhteydessä & kioskipisteillä ja pääkatsomon wc-tiloissa on saippuaa käsienpesua varten)
  • Yski ja aivasta hihaasi
  • Huolehdi riittävistä turvaetäisyyksistä jonottaessa ja anna muille katsojille rauha asioida kioskeilla, wc-tiloissa sekä muulla stadionalueella.
  • Katsomossa valitse paikkasi siten, että turvaetäisyydet toteutuvat. Samaan seurueeseen kuuluvat voivat kuitenkin istua vierekkäin.
  • Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä tapahtumassa. Tarvittaessa voit tiedustella itsellesi maskia tapahtumahenkilökunnalta.
  • Annathan pelaajille ja tuomaristolle myös riittävästi tilaa turvalliseen liikkumiseen kentälle ja sieltä pois

Odotamme otteluun saapuvilta katsojilta vastuullista käyttäytymistä, turvaetäisyyksien kunnioittamista ja hygieniaohjeistusten noudattamista. Olemme pyrkineet luomaan ottelutapahtumasta mahdollisimman asiakasystävällisen ja turvallisen, mutta toivomme ymmärrystä ja joustavuutta myös asiakkailtamme näin poikkeusaikana.

Lisää ottelutapahtuman yleisistä turvallisuusmääräyksistä voit lukea täällä.

 

OTTELUN SEURAAMINEN KOTISOHVALTA

Mikäli et pääse paikalle Harjun stadionille, Kettupaitojen kaikki kauden kotiottelut näytetään KSML.fi -sivustolla maksuttomina suorina lähetyksinä. JJK TV:n otteluiden tuotannosta vastaa Lebbiz Productions. Ottelukoosteet tarjoaa Kuljetusapu Korhonen.

 

MEDIA

Median edustajien tulee akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa https://www.jjk.fi/ottelu/media/

Paikalle otetaan pressikortilla lähtökohtaisesti vain työvuorossa olevat toimittajat ja kuvaajat ellei toisin ole sovittu. Medialle ei poikkeustilanteessa ole varattuna erillistä mediatilaa.

 

Katuosoite: Ihantolantie 1, 40720 Jyväskylä

Etäisyydet: Kompassi-aukio (keskusta) 400m, matkakeskus 800m, satama 1km

Katsomot: Katetussa pääkatsomossa noin 2 000 numeroitua kuppipenkkiä. Aurinkokatsomoissa ottelusta riippuen numeroimattomia ja kattamattomia istumapaikkoja (ei käytössä kaikissa otteluissa).

Yleisöennätys jalkapallo-ottelussa: 5576 katsojaa (JJK vs HJK 6.8.2011)