JJK Jyväskylä ry:n ja JJK juniorit ry:n muodostama seurayhteisö ”kettuperhe” on yhdessä Keski-Suomen suurin palloilun erikoisseura. Seurat ovat taloudellisesti itsenäisiä ja toisistaan riippumattomia yhdistyksiä, joilla molemmilla on oma hallitus ja organisaatio.

Yhteisömme koostuu JJK jyväskylä ry:n operoimasta edustusjoukkueesta sekä JJK juniorit ry:n organisoimasta aktiivisesta junioritoiminnasta. Seuroissa pelaa lähes 1000 pelaajaa ja JJK junioreiden alla toimii lähes 20 juniorijoukkuetta sekä erittäin suosittu Kortteliliiga. JJK juniorit ry tekee lisäksi yhteistyötä lasten liikuttamiseksi Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen alueella toimivien yhteisyöseurojensa kanssa.

Voit lukea JJK Juniorit ry:n toiminnasta osoitteessa juniorit.jjk.fi

JJK Jyväskylä ry:n toimihenkilöt vastuualueineen

Joni Vesalainen

Myynti- ja markkinointijohtaja

Urheilun monitoimimies Joni vastaa edustusjoukkueen myynnistä ja markkinoinnista. Muutaman Jyväskylästä poissa vietetyn vuoden jälkeen kotiin palanneen ja aina tunteella elävän Jonin päässä pyörivä väsymätön ideamylly ei taukoa hetkeksikään.

+358 44 583 1898

joni.vesalainen(at)jjk.fi

Sanna Kahila

Kipailu- ja tapahtumasihteeri

Sanna on ollut JJK:n edustusjoukkueen seuratyöntekijänä jo yli kymmenen, varsin värikkään vuoden ajan. Sanna huolehtii edustusjoukkueen ottelutapahtumien järjestelyistä, tiedottamisesta sekä vastaa seuran toimiston muista päivittäisistä asioista.

+358 50 338 4413

sanna.kahila(at)jjk.fi

Tapani ”Valttu” Korhonen

Joukkueenjohtaja

Valttu on kaikkien tuntema JJK:n joukkueenjohtajalegenda 25 vuoden kokemuksella. Valttu vastaa joukkueen päivittäisen arjen sujuvuudesta, varaa kuljetukset, ruokailut sekä huolehtii varusteista. Valttu on toiminut myös seuran hallituksessa vuodesta 2019 alkaen.

+358 44 970 5655

tapani.korhonen(at)jjk.fi

Ari Koski

Päävalmentaja

+358 41 436 0957

ari.koski(at)jjk.fi

Pekka Nykänen

Pelaajakoordinaattori /
Player coordinator

Kokenut jalkapallon seuraaja, osto- ja hankintatehtävissä jo pitkään työskennellyt Pekka viihtyy sopimusmaailmassa ja osallistuu yhdessä valmennuksen kanssa joukkueen rakentamiseen. Pelaajakoordinaattorina hän vastaa seuran pelaajasopimuksista. Vapaa-aikanaan hän jalkapalloon liittyvien asioiden ohella lukee paljon ja viihtyy kesällä myös mökillä.

+358 40 732 0206

pekka.nykanen(at)jjk.fi

JJK Jyväskylä ry:n hallitus vastuualueineen

Tom Nevanpää

Hallituksen puheenjohtaja

Tomin vastuutehtävänä 2020-2021 on vastata seuran keskeisistä asioista. Päivittää toimintamallit sekä kettustrategiaa yhdessä seuran hallituksen kanssa. Vastaa ja valvoo seuran taloutta, vastaa seuran keskeisistä toiminnoista sekä toiminnan laadun kehittämisestä yhdessä JJK Junioreiden kanssa. Valmistelee pääsääntöisesti seuran kokoukset sekä valvoo tehtyjen päätösten täytäntöönpanoa. ”Tomppa” toimii Jyväskylän yliopiston normaalikoululla fysiikan lehtorina.

+358 50 586 0368

tom.nevanpaa(at)jjk.fi

Janne Särkkä

Hallituksen varapuheenjohtaja

Janne vetää hallituksen valtuuttamana myynti- ja markkinointiryhmää sekä myyntiryhmää. Janne tukee entisenä seuran maalivahtina sekä pitkäaikaisena seurankonkarina kokemuksellaan niin myyntiä kuin markkinointiakin.

Timo Louhivaara

Hallituksen jäsen

Timo vastaa hallitustyöskentelyssä ns. sporttipuolesta sekä taloudesta. Jalkapalloura lähti Seinäjoelta liikenteeseen ja jatkui täällä Jyväskylässäkin useamman vuoden. Jalkapalloa penkkiurheilemisen lisäksi pelaajan ja juniorivalmentajan roolista katsonut Timo tuo hallitukseen oman panoksensa yrityselämästä hankkimallaan monipuolisella liiketoiminnan ja talouden johtamiskokemuksellaan.

Ville Väyrynen

Hallituksen jäsen

Ville on hallituksen uusi jäsen Muuramesta, jonka vastuualueisiin kuuluvat seuran laatuauditointi sekä hyvä ”hallintotapa”. Omaa pitkän kokemuksen hallintotöistä. Siviilityönään Ville toimii kirurgina.

 

Janne Salmela

Hallituksen jäsen

Janne on mukana siellä, missä halutaan kehittää toimintaa. Jalkapallon pariin Janne kulkeutui tavoitteenaan edistää seuratyötä siten, että se mahdollistaisi lasten ja nuorten laadukasta vapaa-ajan toimintaa. Liikunnalliset harrasteet toimivat opiskelua ja työelämää tasapainoittavana tekijänä. Koulutukseltaan Janne on Insinööri ja toimii yrittäjänä ProSolve Oy:ssä. Työasioissa Jannen voi tavata erilaisissa kone- ja laiteprojekteissa. Jannen tehtävänä on erityisesti kehittää seuran sisäisiä toimintoja sekä kehittää seurayhteistyötä yhdessä lähiseurojen kanssa.

Tapani Korhonen

Hallituksen jäsen

Valttu toimii hallituksessa edustusjoukkueen yhteyshenkilönä sekä esittelee edustusjoukkuetta koskevia asioita. Vastaa JJK:n edustusjoukkueen joukkueenjohtajana varustehankinnoista, kuljetuksista, ruokailuista, majoituksista sekä otteluilmoituksista vastustajille ja tuomaristolle. Toimenkuvaan kuuluu myös joukkueen toimintojen yleinen organisointi yhdessä valmentajien kanssa. Omin sanoin: ”yhtä ja toista ja monenmoista”. Kokoonkutsuja JJK:n kilpailu- ja valmennusryhmässä.

Rositsa Röntynen

Hallituksen jäsen

Rositsa vastaa seuran hallituksessa viestinnästä ja kv -asioista. Koulutukseltaan hän on liikuntatieteiden maisteri, markkinointiammattilainen, luontoliikunnan ja muutaman voimalajin ohjaaja. Tällä hetkellä ”Rossi” tekee työtä projektipäällikkönä, matkailu- ja TKI-asiantuntijana Jyväskylän ammattikorkeakoululla. Keski-Suomessa hänet tunnetaan Etelä-Konneveden kansallispuiston kehittämisestä. Vapaa-aikana Rossi keikkailee bändinsä kanssa, matkustaa, ottaa valokuvia ja seuraa hyvin tiiviisti jalkapalloa.

Rauli Taipale

Hallituksen jäsen

Paljasjalkainen Jyväskyläläinen. Kasvoi Huhtasuolla, opetteli jalkapallon alkeet Hukissa ja asustelee nykyään Kypärämäessä. Koulutukseltaan rakennusinsinööri ja työskentelee myös parhaillaan rakennusalalla. Kokemusta niin ojankaivuusta kuin alan johtotehtävistäkin. Rauli oli perustamassa JJK:n kannattajaryhmää Harjun Poikia ja on sen toiminnassa edelleen aktiivisesti mukana. Harjun Potkun perustajajäsen ja entinen pelaaja. Käyttää vapaa-aikansa jalkapallon, musiikin ja monenlaisten remonttien parissa. Mukana JJK:n seurakehitysryhmässä eli visioimassa seuran tulevaisuutta. Pyrkii kehittämään kannattajien ja seuran yhteistyötä sekä jalkauttamaan ihmisten hyviä näkemyksiä ottelutapahtumiin ja markkinointiin. Saa toisinaan myös omia ideoita, joista osa jopa ihan toteuttamiskelpoisia 😉 Minkä vilkkaudessa häviää, sen liikkeiden optimoinnissa voittaa tai pelaa tasan.

 

Toimintaamme ohjaavat periaatteet ovat:

– JJK:n toiminnassa keskiössä on pelaajien kokonaisvaltainen kehittäminen.
– Tarjoamme toimijoillemme sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää jalkapalloa, joka tukee lasten ja aikuisten terveyttä ja hyvinvointia.
– Toimintamme tukee keskisen Suomen ja erityisesti Jyväskylän seutukunnan yhteisöllisyyttä.
– Toimintamme on hyvä esimerkki vastuullisesta ja yhdenvertaisuutta tukevasta lasten ja nuorten toiminnasta.

Olemme kasvattajaseura. Edustusjoukkueemme kilpailullinen taso määrittyy seuran palajakehitystyön laadun tuloksena.

Tavoitteenamme on että:

– Olemme SPL:n itäisen alueen laadukkain kasvattajaseura ja että olemme houkutteleva seura alueen nuorten jalkapalloilijoiden keskuudessa.
– Tarjoamme pelaajillemme sekä kansallisesti, että kansainvälisesti vertailtuna laadukkaan kasvu ja kehitysympäristön.
– Joukkueissamme kasvaa kansallisen tason pelaajia, joilla on riittävät edellytykset pyrkiä jopa kansainvälisille areenoille.

 

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat:

Periksiantamattomuus

Huolehdimme omasta tehtävästämme ja tuemme kaikkien kehittymistä seurassa. Ymmärrämme että yksittäinen voitto tai tappio kentällä tai kentän ulkopuolella on aina mahdollisuus oppia ja kehittyä.

Tavoitteellisuus

Asetamme tavoitteita lähelle ja kauas, sekä yksin että yhdessä. Jokaisella tulee olla mahdollisuus unelmoida ja tavoitella omaa parastaan. Kun kaikki tekevät parhaansa se auttaa aina myös muita omien tavoitteidensa saavuttamisessa.

Intohimo

Rakkaus lajiin synnyttää intohimon, joka tukee kaikien seuratoimijoiden sitoutumista ja kehitystä. Tunnustamme väriä ja olemme ylpeinä osa kettuperhettä.

Yhtenäisyys

Seuran toiminta perustuu avoimuuteen, Kaikki seuran ympärillä toimivat kuuluvat samaan kettuperheeseen ja yhdessä toimimalla pystymme parempaan ja olemme aina enemmän. Tuemme ja kannustamme toisiamme huomaamaan omat kykynsä ja mahdollisuutensa.

Lisää JJK Jyväskylä ry:n materiaaleja löydät alla olevista linkeistä:

Johtosääntö JJK Jyväskylä ry

Talousohjesääntö JJK Jyväskylä ry

Ehdotus JJK_n uusiksi säännöiksi 16.6.2020