Organisaatio ja arvot


JJK Jyväskylän ja JJK junioreiden muodostama seurayhteisö ”kettuperhe” on yhdessä Keski-Suomen suurin palloilun erikoisseura. Seurat ovat taloudellisesti itsenäisiä ja toisistaan riippumattomia yhdistyksiä, joilla molemmilla on oma hallitus ja organisaatio.

Yhteisömme koostuu JJK Jyväskylä ry:n operoimasta edustusjoukkueesta sekä JyPK-JJK juniorit ry:n organisoimasta aktiivisesta junioritoiminnasta. JyPK-JJK juniorit ry tekee lisäksi yhteistyötä lasten liikuttamiseksi Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen alueella toimivien yhteistyöseurojensa kanssa.

Voit lukea junioritoiminnasta osoitteessa juniorit.jjk.fi

JJK Jyväskylä ry:n toimihenkilöt vastuualueineen

Joni Vesalainen

Myynti- ja markkinointijohtaja

Urheilun monitoimimies Joni vastaa edustusjoukkueen myynnistä ja markkinoinnista. Muutaman Jyväskylästä poissa vietetyn vuoden jälkeen kotiin palanneen ja aina tunteella elävän Jonin päässä pyörivä väsymätön ideamylly ei taukoa hetkeksikään.

+358 44 583 1898

joni.vesalainen(at)jjk.fi

Sanna Kahila

Kipailu- ja tapahtumasihteeri

Sanna on ollut JJK:n edustusjoukkueen seuratyöntekijänä jo toistakymmentä vuotta. Sanna vastaa mm. edustusjoukkueen ottelutapahtumien järjestelyistä, kilpailuhallinnosta, tiedottamisesta, pelaajarekisteröinneistä sekä huolehtii seuran toimiston muista päivittäisistä asioista.

+358 50 338 4413

sanna.kahila(at)jjk.fi

Pekka Ojala

Talousjohtaja

Pekka vastaa seuran talouden hallinnasta ja osallistuu samalla myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Lähes 30 vuoden kokemus yritysten johtotehtävissä, niin myynnin ja markkinoinnin kuin talouden johtamisenkin osalta sekä yli 10 vuoden kokemus toimitusjohtajana, antavat hyvän pohjan ja osaamisen tähän työhön.

+358 50 599 1674

pekka.ojala(at)jjk.fi

Tapani ”Valttu” Korhonen

Joukkueenjohtaja

Valttu on kaikkien tuntema JJK:n joukkueenjohtajalegenda yli 25 vuoden kokemuksella. Valttu vastaa joukkueen päivittäisen arjen sujuvuudesta, varaa kuljetukset, ruokailut sekä huolehtii varusteista ja yhteydenpidosta vastustajajoukkueiden kanssa.

+358 44 970 5655

tapani.korhonen(at)jjk.fi

Brian Page

Päävalmentaja / Sports Manager

+358 50 3046599

brian.page(at)jjk.fi

Pekka Nykänen

Pelaajakoordinaattori /
Player coordinator

Kokenut jalkapallon seuraaja, osto- ja hankintatehtävissä jo pitkään työskennellyt Pekka viihtyy sopimusmaailmassa ja osallistuu yhdessä valmennuksen kanssa joukkueen rakentamiseen. Pelaajakoordinaattorina hän vastaa seuran pelaajasopimuksista. Vapaa-aikanaan hän jalkapalloon liittyvien asioiden ohella lukee paljon ja viihtyy kesällä myös mökillä.

+358 40 732 0206

pekka.nykanen(at)jjk.fi

JJK Jyväskylä ry:n hallitus

Tom Nevanpää

Hallituksen puheenjohtaja

Tomin vastuutehtävänä on vastata seuran keskeisistä asioista. Päivittää toimintamallit sekä kettustrategiaa yhdessä seuran hallituksen kanssa. Vastaa ja valvoo seuran taloutta, vastaa seuran keskeisistä toiminnoista sekä toiminnan laadun kehittämisestä yhdessä JJK Junioreiden kanssa. Valmistelee pääsääntöisesti seuran kokoukset sekä valvoo tehtyjen päätösten täytäntöönpanoa. ”Tomppa” toimii Jyväskylän yliopiston normaalikoululla fysiikan lehtorina.

+358 50 586 0368

tom.nevanpaa(at)jjk.fi

Janne Särkkä

Hallituksen varapuheenjohtaja

Janne vetää hallituksen valtuuttamana myynti- ja markkinointiryhmää sekä myyntiryhmää. Janne tukee entisenä seuran maalivahtina sekä pitkäaikaisena seurankonkarina kokemuksellaan niin myyntiä kuin markkinointiakin.

Jyrki Ristola

Hallituksen jäsen

Pelaajana haistellut Harjun nurmen tuoksua viime vuosituhannella. Muutaman vapaaherra- ja katsomovalmentajavuoden jälkeen kokemus kulissien takaisesta elämästä vähintään mielenkiintoista. Kävelylenkit ja lukeminen kuuluu päivän rutiineihin. Pele = GOAT

Marjaana Nissilä-Ryytty

Hallituksen jäsen

Janne Salmela

Hallituksen jäsen

Janne on mukana siellä, missä halutaan kehittää toimintaa. Jalkapallon pariin Janne kulkeutui tavoitteenaan edistää seuratyötä siten, että se mahdollistaisi lasten ja nuorten laadukasta vapaa-ajan toimintaa. Liikunnalliset harrasteet toimivat opiskelua ja työelämää tasapainoittavana tekijänä. Koulutukseltaan Janne on Insinööri ja toimii yrittäjänä ProSolve Oy:ssä. Työasioissa Jannen voi tavata erilaisissa kone- ja laiteprojekteissa. Jannen tehtävänä on erityisesti kehittää seuran sisäisiä toimintoja sekä kehittää seurayhteistyötä yhdessä lähiseurojen kanssa.

Jani Montonen

Hallituksen jäsen

Rauli Taipale

Hallituksen jäsen

Paljasjalkainen Jyväskyläläinen. Kasvoi Huhtasuolla, opetteli jalkapallon alkeet Hukissa ja asustelee nykyään Kypärämäessä. Koulutukseltaan rakennusinsinööri ja työskentelee myös parhaillaan rakennusalalla. Kokemusta niin ojankaivuusta kuin alan johtotehtävistäkin. Rauli oli perustamassa JJK:n kannattajaryhmää Harjun Poikia ja on sen toiminnassa edelleen aktiivisesti mukana. Harjun Potkun perustajajäsen ja entinen pelaaja. Käyttää vapaa-aikansa jalkapallon, musiikin ja monenlaisten remonttien parissa. Mukana JJK:n seurakehitysryhmässä eli visioimassa seuran tulevaisuutta. Pyrkii kehittämään kannattajien ja seuran yhteistyötä sekä jalkauttamaan ihmisten hyviä näkemyksiä ottelutapahtumiin ja markkinointiin. Saa toisinaan myös omia ideoita, joista osa jopa ihan toteuttamiskelpoisia 😉 Minkä vilkkaudessa häviää, sen liikkeiden optimoinnissa voittaa tai pelaa tasan.

Missiomme:

– JJK:n kettuperheen toiminta keskittyy pelaajien kokonaisvaltaiseen kehitystyöhön
– Seurana haluamme tarjota toimijoillemme sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää jalkapalloilua tukien lasten ja aikuisten hyvinvointia ja terveyttä
– Toimintamme tukee keskisen Suomen ja erityisesti Jyväskylän yhteisöllistä toimintaa. Olemme myös mukana kehittämässä jalkapallon olosuhteita.
– Omalla toiminnallamme olemme esimerkillisiä toimien lasten ja nuorten näkökulmasta vastuullisesti yhdenvertaisuutta tukien

Olemme kasvattajaseura. Edustusjoukkueemme kilpailullinen taso määrittyy seuran palajakehitystyön laadun tuloksena.

Visionamme on:

– Olla SPL:n itäisen alueen laadukkain kasvattajaseura ja olla houkutteleva seura alueen nuorten jalkapalloilijoiden keskuudessa
– Tarjota pelaajillemme sekä kansallisesti että kansainvälisesti vertailtuna laadukas kasvu- ja kehitysympäristö
– Kasvattaa kansallisen tason pelaajia sekä tarjota ponnahduslauta kansainvälisille areenoille
– 100 = 1. Edustusjoukkue pelaa Miesten Ykkösessä tai saavuttaa nousun ko. sarjatasolle vuonna 2023, kun jyväskyläläinen jalkapalloilu täyttää 100 vuotta.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat:

Seurakehitys tulee tehdä yhdessä ja välillä yksin, yhteisten asetettujen tavoitteiden viitoittamalla tiellä luottaen toimintaympäristööni.

Lisää JJK Jyväskylä ry:n materiaaleja löydät alla olevista linkeistä:

Johtosääntö JJK Jyväskylä ry

Talousohjesääntö JJK Jyväskylä ry

JJK Jyväskylä ry, päivitetyt säännöt 14.9.2020