20160810_jjk-haka-188

JJK:n Ykkösen kotiotteluissa on aina samat lipunhinnat vastustajasta riippumatta. Pääsyliput kaikkiin hintaluokkiin ovat myynnissä Harjun stadionin portilla otteluiden yhteydessä. Voit maksaa lippusi käteisen lisäksi yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Lipunmyynnissä käyvät Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä Edenredin Virike-setelit – sekä portilla että toimistolta ennakkoon ostettaessa. Maksuvälineenä lipunmyynnissä käyvät myös sirulliset Smartum-saldo sekä TicketDuo-maksukortit. (Muistathan myös, että nämä maksuvälineet ovat henkilökohtaisia.)

Lippuhinnasto kaudella 2018

Pääkatsomo:
Normaalilippu: 15 €
Lapset (7-16 v.): 10 €

Aurinkokatsomo:
Aikuiset: 10 €
Alennusryhmät: 8 €
Lapset (7-16 v.): 5 €
Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin ilmaiseksi

S-etukortilla 2 euron alennus normaalihintaisesta lipusta pääkatsomoon tai aurinkokatsomoon.

Ennakkomyynti

Kettukannattajat voivat ostaa ennakkolippuja suoraan JJK:n verkkosivuilta lipunmyyntijärjestelmä Liveton kautta. Myynnissä on kaikkien kategorioiden lippuja.

JJK.fi-sivuston kaikkien sivujen oikeassa laidassa on ”Osta lippuja”-painike,  jota klikkaamalla aukeaa sivupalkki – siitä pääset suoraan lippuostoksille haluamaasi kotiotteluun! Ennakkolipunmyynti päättyy 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

Lippu tulee pdf-muodossa sähköpostiin eli sen voi näyttää portilla suoraan mobiililaitteesta, mutta sen voi halutessaan myös tulostaa. Tarkemmat, kuvalliset ohjeet löydät täältä.

Lahjakortit

Saatavilla on myös pääkatsomo- ja aurinkokatsomopääsylippuja vastaavia lahjakortteja, jotka eivät ole ottelukohtaisia, vaan voit käyttää ne itse valitsemassasi ottelussa. Lahjakortti ei ole pääsylippu, vaan se vaihdetaan portilla sitä vastaavaan, ottelukohtaiseen pääsylippuun. Lahjakortit kaudelle 2018 löydät Kettukaupasta.

Mikäli haluat varmistaa päääsysi aina samalle, mieleisellesi paikalle, on vaihtoehtosi pääkatsomokausikortti, jolla saat ikioman istumapaikan lisäksi samalla lukuisia muita etuja. Nyt kauden jo käynnistyttyä kausikortteja on saatavilla JJK:n toimistolla tai ota yhteyttä tapahtumapäällikkö Henna Lahtiseen: +358 44 596 7819.

Huomaathan, että jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan stadionille ei saa tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten:
– alkoholia, huumeita tms.
– ampuma-, terä- tai lyömäaseita 
– räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja  
– rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja 
– muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot) tai aineita, joilla voidaan uhata  toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle