20160810_jjk-haka-188

JJK:n Kakkosen kotiotteluissa lipunhinnat ovat paikallisottelua lukuunottamatta samat jokaisessa ottelussa. Pääsyliput kaikkiin hintaluokkiin ovat myynnissä Harjun stadionin portilla otteluiden yhteydessä. Voit maksaa lippusi käteisen lisäksi yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Lipunmyynnissä käyvät myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit (arvo 5 euroa) ja sirullinen Smartum-kortti sekä portilla että toimistolta ennakkoon ostettaessa. (Muistathan, että nämä maksuvälineet ovat henkilökohtaisia.)

Lippuhinnasto kaudella 2019 (pl. JJK – FCV)

Aikuiset: 10 € (ennakkoon 8 €)
Alennusryhmät: 8 €
Lapset (7-16 v.): 5 € (ennakkoon 4 €)

Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin ilmaiseksi

Lippuhinnasto derbyyn JJK – FC Vaajakoski

Aikuiset: 12 € (ennakkoon 10 €)
Alennusryhmät: 10 €
Lapset (7-16 v.): 5 € (ennakkoon 4 €)

Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi

Ennakkomyynti

Kettukannattajat voivat ostaa ennakkolippuja suoraan JJK:n verkkosivuilta lipunmyyntijärjestelmä Liveton kautta. Myynnissä on kaikkien kategorioiden lippuja.

JJK.fi-sivuston kaikkien sivujen oikeassa laidassa on ”Osta lippuja”-painike,  jota klikkaamalla aukeaa sivupalkki – siitä pääset suoraan lippuostoksille haluamaasi kotiotteluun! Ennakkolipunmyynti päättyy 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

Lippu tulee pdf-muodossa sähköpostiin eli sen voi näyttää portilla suoraan mobiililaitteesta, mutta sen voi halutessaan myös tulostaa. Tarkemmat, kuvalliset ohjeet löydät täältä.

Lahjakortit

Kaudella 2019 myyntiin ei tule erillisiä lahjakortteja vaan jokainen pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn mihin tahansa otteluun paitsi paikalliskamppailuun JJK – FCV. Paikallisottelun lippu tulee erikseen myyntiin ja se on ottelukohtainen.

Huomaathan, että jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan stadionille ei saa tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten:
– alkoholia, huumeita tms.
– ampuma-, terä- tai lyömäaseita 
– räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja  
– rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja 
– muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot) tai aineita, joilla voidaan uhata  toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle