20160810_jjk-haka-188

JJK:n Ykkösen kotiotteluissa on aina samat lipunhinnat vastustajasta riippumatta. Pääsyliput kaikkiin hintaluokkiin ovat myynnissä Harjun stadionin portilla otteluiden yhteydessä. Voit maksaa lippusi käteisen lisäksi yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Lipunmyynnissä käyvät Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä Edenredin Virike-setelit – sekä portilla että toimistolta ennakkoon ostettaessa. Maksuvälineenä lipunmyynnissä käyvät myös sirulliset Smartum-saldo sekä TicketDuo-maksukortit. (Muistathan myös, että nämä maksuvälineet ovat henkilökohtaisia.)

Ennakkomyynti

Kettukannattajat voivat ostaa ennakkolippuja suoraan JJK:n verkkosivuilta lipunmyyntijärjestelmä Liveton kautta. Myynnissä on kaikkien kategorioiden lippuja, myös numeroituja paikkoja katetusta pääkatsomosta – ja yksittäiset, numeroidut pääkatsomopaikat ovat myynnissä ainoastaan verkkosivujen ennakkomyynnissä.

JJK.fi-sivuston kaikkien sivujen oikeassa laidassa onkin ”Osta lippuja”-painike,  jota klikkaamalla aukeaa sivupalkki – siitä pääset suoraan lippuostoksille haluamaasi kotiotteluun! Numeroitujen pääkatsomolippujen ennakkomyynti päättyy 3,5 tuntia ennen ottelun alkua ja muiden lippujen ennakkomyynti 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

Lippu tulee pdf-muodossa sähköpostiin eli sen voi näyttää portilla suoraan mobiililaitteesta, mutta sen voi halutessaan myös tulostaa. Tarkemmat, kuvalliset ohjeet löydät täältä.

Lipunmyynti kaudelle 2018 käynnistyy huhtikuun puoleen väliin mennessä.

Lahjakortit

Saatavilla on myös pääkatsomo- ja aurinkokatsomopääsylippuja vastaavia lahjakortteja, jotka eivät ole ottelukohtaisia, vaan voit käyttää ne itse valitsemassasi ottelussa. Lahjakortti ei ole pääsylippu, vaan se vaihdetaan portilla sitä vastaavaan, ottelukohtaiseen pääsylippuun. Lahjakortit kaudelle 2018 löydät Kettukaupasta myöhemmin keväällä.

Lippuhinnasto kaudella 2018 tulossa pian

 

Mikäli haluat varmistaa päääsysi aina samalle, mieleisellesi paikalle, on vaihtoehtosi pääkatsomokausikortti, jolla saat ikioman istumapaikan lisäksi samalla lukuisia muita etuja. Kausikortin voit tilata vaikka heti Kettukaupastamme!

Huomaathan, että jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan stadionille ei saa tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten:
– alkoholia, huumeita tms.
– ampuma-, terä- tai lyömäaseita 
– räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja  
– rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja 
– muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot) tai aineita, joilla voidaan uhata  toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle