Kausikortti

 

JJK:n kausikortin ennakkomyynti kaudelle 2023 käynnissä NYT!

Ennakkotilaamalla kausikorttisi jjk.fi sivun lippukaupasta kampanjan aikana (3.9.-2.10.2022) hintaan 99€ voit säästää reilusti, mikäli JJK nousee Ykköseen kaudelle 2023!

Mikäli JJK nousee Ykköseen kaudelle 2023, kausikortin hinta tulee olemaan 119€. Voit siis säästää selvää rahaa hankkimalla sen jo nyt hintaan 99€. Jos taas sarjataso jatkuu samana, kortin hinta Kakkosessa tulee olemaan sama kuin tälläkin kaudella: 99€.

Halutessasi voit myös varata oman numeroidun paikan samaan hintaan. Paikkatoiveen voit lisätä ”lisätietoja” kohtaan tilausta tehdessäsi. Mikäli sinulla on ollut oma numeroitu kausikorttipaikka kaudella 2022, sinulla on siihen tuttuun tapaan etuosto-oikeus myös tulevalle kaudelle.

Tapahtumakaupasta löytyvien useiden maksuvaihtoehtojen (Paytrailin verkkomaksut, SmartumPay, ePassi, Eazybreak) lisäksi voit maksaa myös Edenredin mobiilimaksulla (HUOM! ei paperisella Virike-setelillä), otathan siinä tapauksessa yhteyttä sanna.kahila(at)jjk.fi

VIP-kausikortteja kaudelle 2023 on saatavilla rajoitetusti. VIP-kausikortin hinta on 390€ ja se sisältää pääkatsomoistumapaikan lisäksi VIP-alueen tarjoilut. Kysy yrityspaketeista joni.vesalainen(at)jjk.fi

Kausikorttiostoksille pääset klikkaamalla tämän sivun oikeasta reunasta löytyvästä keltaisesta ”osta lippuja” painikkeesta. 99€ hintaiset kortit ovat myynnissä lippukaupassa vain kampanjan ajan 2.10.22 asti.

Kausikortit ovat noudettavissa toimistolta marraskuusta eteenpäin. Ilmoitamme, kun kortit ovat noudettavissa. Voit noutaa etukäteen maksetun kortin myös stadionin lipunmyyntipisteeltä kauden 2023 kotiotteluun saapuessasi.

Voit myös ostaa halutessasi kortilla postituksen kotiin 3€ lisähintaan. (Postitus on valittavissa ostoskoriin lippukaupassa omana tuotteenaan kausikortin ja VIP-kortin perässä)