Kausikortti

Kauden 2024 kausikortit Ykköseen myynnissä

Kausikorttiostoksille pääset oikean reunan keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta. Aikaisen ostajan etuhinta 99€ (norm. 119€ on voimassa 30.11.23 asti).

Halutessasi voit myös varata oman numeroidun paikan samaan hintaan. Paikkatoiveen voit lisätä ”lisätietoja” kohtaan tilausta tehdessäsi.

Tapahtumakaupasta löytyvien useiden maksuvaihtoehtojen (normaalien verkkomaksujen lisäksi kohdennetut maksuvälineet SmartumPay, ePassi, Eazybreak) lisäksi voit maksaa myös Edenredin mobiilimaksulla.

Mikäli haluat maksaa korttisi Edenred Pay:lla, voit suorittaa maksun MyEdenred-sovelluksessa. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ’Luo Mobiilimaksu’ ja käyttöpaikaksi ’JJK Jyväskylä’. Syötä summaksi kausikortin hinta 99€ (alennushinta 30.11.23 asti, norm. 119€) ja kirjoita lisätietoja-kenttään sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoamme varten. Vahvista maksu. Halutessasi voit maksaa myös osan kortista Edenredillä ja loppuosan muulla maksutavalla, laita silloin viestiä sanna.kahila(at)jjk.fi

Kausikorttiostoksille pääset klikkaamalla tämän sivun oikeasta reunasta löytyvästä keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta.

Kausikortit ovat noudettavissa Harjun toimistolta etukäteen sovittuna aikana joulukuusta eteenpäin. Voit noutaa etukäteen maksetun kortin luonnollisesti myös stadionin lipunmyyntipisteeltä ensi kauden kotiotteluun saapuessasi.

Voit myös ostaa halutessasi kortille postituksen kotiin 3€ lisähintaan. (Postitus on valittavissa ostoskoriin lippukaupassa omana tuotteenaan kausikortin perässä)