Kausikortti

Kauden 2023 kausikortit Ykköseen myynnissä

JJK:n kausikortin hinta Miesten Ykkösen kaudelle 2023 on 119€. Korttiostoksille pääset oikean reunan keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta.

Halutessasi voit myös varata oman numeroidun paikan samaan hintaan. Paikkatoiveen voit lisätä ”lisätietoja” kohtaan tilausta tehdessäsi.

Tapahtumakaupasta löytyvien useiden maksuvaihtoehtojen (normaalien verkkomaksujen lisäksi kohdennetut maksuvälineet SmartumPay, ePassi, Eazybreak) lisäksi voit maksaa myös Edenredin mobiilimaksulla.

Mikäli haluat maksaa korttisi Edenred Pay:lla, voit suorittaa maksun MyEdenred-sovelluksessa. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ’Luo Mobiilimaksu’ ja käyttöpaikaksi ’JJK Jyväskylä’. Syötä summaksi kausikortin hinta 119€ ja kirjoita lisätietoja-kenttään sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoamme varten. Vahvista maksu. Halutessasi voit maksaa myös osan kortista Edenredillä ja loppuosan muulla maksutavalla, laita silloin viestiä sanna.kahila(at)jjk.fi

VIP-kausikortteja kaudelle 2023 on saatavilla rajoitetusti. VIP-kausikortin hinta on 390€ ja se sisältää pääkatsomoistumapaikan lisäksi VIP-alueen tarjoilut. Kysy yrityspaketeista joni.vesalainen(at)jjk.fi

Kausikorttiostoksille pääset klikkaamalla tämän sivun oikeasta reunasta löytyvästä keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta.

Kausikortit ovat noudettavissa Harjun toimistolta etukäteen sovittuna aikana. Voit noutaa etukäteen maksetun kortin luonnollisesti myös stadionin lipunmyyntipisteeltä ensi kauden kotiotteluun saapuessasi.

Voit myös ostaa halutessasi kortille postituksen kotiin 3€ lisähintaan. (Postitus on valittavissa ostoskoriin lippukaupassa omana tuotteenaan kausikortin ja VIP-kortin perässä)