Kausikortti

Kauden 2023 kausikortit Ykköseen myynnissä

JJK:n kausikortin hinta Miesten Ykkösen kaudelle 2023 on 119€. Korttiostoksille pääset oikean reunan keltaisesta ”osta lippuja” painikkeesta.

Halutessasi voit myös varata oman numeroidun paikan samaan hintaan. Paikkatoiveen voit lisätä ”lisätietoja” kohtaan tilausta tehdessäsi. Mikäli sinulla on ollut oma numeroitu kausikorttipaikka kaudella 2022, sinulla on siihen tuttuun tapaan etuosto-oikeus myös tulevalle kaudelle.

Tapahtumakaupasta löytyvien useiden maksuvaihtoehtojen (normaalien verkkomaksujen lisäksi kohdennetut maksuvälineet SmartumPay, ePassi, Eazybreak) lisäksi voit maksaa myös Edenredin mobiilimaksulla.

Mikäli haluat maksaa korttisi Edenred Pay:lla, voit suorittaa maksun MyEdenred-sovelluksessa. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ’Luo Mobiilimaksu’ ja käyttöpaikaksi ’JJK Jyväskylä’. Syötä summaksi kausikortin hinta 119€ ja kirjoita lisätietoja-kenttään sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoamme varten. Vahvista maksu. Halutessasi voit maksaa myös osan kortista Edenredillä ja loppuosan muulla maksutavalla, laita silloin viestiä sanna.kahila(at)jjk.fi

VIP-kausikortteja kaudelle 2023 on saatavilla rajoitetusti. VIP-kausikortin hinta on 390€ ja se sisältää pääkatsomoistumapaikan lisäksi VIP-alueen tarjoilut. Kysy yrityspaketeista joni.vesalainen(at)jjk.fi

Kausikorttiostoksille pääset klikkaamalla tämän sivun oikeasta reunasta löytyvästä keltaisesta ”osta lippuja” painikkeesta.

Kausikortit ovat noudettavissa Harjun toimistolta etukäteen sovittuna aikana. Voit noutaa etukäteen maksetun kortin luonnollisesti myös stadionin lipunmyyntipisteeltä ensi kauden kotiotteluun saapuessasi.

Voit myös ostaa halutessasi kortilla postituksen kotiin 3€ lisähintaan. (Postitus on valittavissa ostoskoriin lippukaupassa omana tuotteenaan kausikortin ja VIP-kortin perässä)