JJK:n jouluglögit perjantaina Harjulla

12.12.2022

Kaikille avoimet, perinteiset jouluglögit tarjoillaan jälleen parin vuoden tauon jälkeen kettutoimistolla. Tervetuloa nauttimaan glögistä tai kahvikupposesta ja vaihtamaan kuulumisia JJK-väen kanssa Harjulle perjantaina 16.12.22 klo 14-16!

Samalla on mahdollisuus hankkia uusi Kettukalenteri tai kauden 2023 kausikortti itselle tai vaikkapa joululahjaksi. Maksuvälineenä käy niin korttimaksut kuin käteinenkin.

Menneiltä vuosilta tuttu ja kovasti toivottu Kettukalenteri on A4-kokoinen seinäkalenteri vuodelle 2023. Kalenteri sisältää viikkonumerot, nimipäivät, juhlapäivät sekä runsaasti tilaa omille merkinnöille. Jokaista kuukautta koristaa Jussi Reinilän upeat pelikuvat kaudelta 2022. Kalenterin hinta on 18€.

Jos taas olet jo hankkinut kausikorttisi ensi kaudelle, mutta se on yhä noutamatta, voit napata sen matkaasi samalla reissulla.

Mikäli et pääse paikan päälle perjantaina, niin kausikortit kuin seinäkalenterikin ovat myynnissä myös ympäri vuorokauden palvelevassa verkkokaupassamme, jonne pääset klikkaamalla tämän sivun oikeasta reunasta löytyvää keltaista ”osta lippuja” painiketta.