Kotipelit jatkuvat perjantai-iltana Harjulla

11.07.2024
📸 Aune Pihlaste

JJK:n toinen perättäinen ja samalla heinäkuun viimeinen kotiottelu pelataan perjantaina, kun Harjulle vieraaksi saapuu VIFK. Kummallekin joukkueelle tärkeistä pisteistä käytävä kamppailu potkaistaan käyntiin kello 19.00.

Perjantai-iltana huippukuntoisella Harjun nurmella vastakkain olevat joukkueet ovat kohdanneet toisensa useasti edellisten kausien Kakkosen C-lohkossa sekä tämän kauden aikana kertaalleen kevätkierroksella Vaasassa. Toukokuun alussa Vaasassa pelattu joukkueiden tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi kummankin joukkueen johtoasemassa olemisen jälkeen lopulta pistejakoon 2-2 tasatuloksella. Hieman katkeralta maistuneen vieraspisteen tuoneessa kohtaamisessa kettupaitojen maalit viimeistelivät Sherman Osso sekä Arjan Goljahanpoor.

JJK:n edellinen ottelu pelattiin viime lauantaina Harjulla, jolloin kettupaitojen oli tyytyminen maalittomaan tasapeliin RoPS:n kanssa. Maalittomuudesta huolimatta ottelussa nähtiin tukku hyviä JJK:n luomia maalipaikkoja sekä onnistuminen myös puolustuspäässä nollan pysyessä omissa toista kertaa tällä kaudella. Tappioton putkikin venyi RoPS-tasapelin myötä jo kuuden ottelun mittaiseksi, mutta on selvää, että kettulauma tähyää VIFK-ottelusta täyttä pistepottia kohentaakseen sarjataulukon kuudenteen sijaan oikeuttavaa pistesaalistaan.

Kettulauman pelaajatilanne näyttää perjantain ottelun alla varsin hyvältä. Toppari Joona Lahdenmäki vapautuu EPS-ottelussa saamasta pelikiellostaan eikä varmoja poissaolijoita perjantain kamppailussa ole muita kuin korttitilin täyttymisen takia sivussa oleva Juho Luoma.

Harjulle vieraaksi saapuva VIFK on puolestaan kerännyt kauden aikana pelaamistaan 14 ottelusta seitsemän pistettä ja on täten sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Vaasalaiset lähtevät perjantain otteluun 0-1 kotitappio niskassa, kun hiljattain JJK:n kohdannut EPS haki viime sunnuntaina täyden pistepotin mukaansa Vaasasta.

VIFK:n kauden ensimmäinen puolikas on ollut kokonaisuudessaan haastava, vaikkakin VIFK pystyi JJK:n lisäksi venymään tasapeleihin myös kärkipäässä keikkuvia KPV:tä ja OLS:ia vastaan. Pisteet ovat kuitenkin olleet tiukassa, sillä ainoan täyden pistepottinsa VIFK on toistaiseksi onnistunut keräämään FCV:tä vastaan, kun joukkue kaatoi FCV:n Vaasassa 2-1 lukemin. Perjantai-iltana jaettavat pisteet olisivat siis elintärkeitä myös vaasalaisille, joilla on tällä hetkellä kahdeksan pisteen takamatka viimeiselle säilyjän paikalle.

Vaasalaisten kokoonpanossa ei perjantain ottelussa ole ainakaan pelikieltojen takia tiedossa olevia poissaolijoita. Joukkueessa suurinta uhkaa hyökkäyspäähän ovat alkukauden aikana luoneet nopea laituri Lubunga Etoka sekä vaasalaisen jalkapallon legenda Steven Morrissey, jotka ovat kumpikin onnistuneet maalinteossa kolmesti. Kumpainenkin viimeisteli yhdet osumat myös JJK:n verkkoon joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

VIFK:n kohtaamista ennakoi JJK:n leiristä täydet minuutit RoPS:ia vastaan pelannut toppari Reetu Räsänen:

– Edellinen matsi päättyi pisteiden tasaamiseen, mikä oli meille iso pettymys. Nyt lähdetään hakemaan revanssia kotiyleisön edessä. Uskon, että otetaan ottelussa enemmän pallonhallintaa kuin vastustaja, mutta meidän on oltava valmiita puolustamaan VIFK:n vastahyökkäyksiä. Jos onnistutaan tässä ja ollaan hieman kliinisempiä maalipaikoissa kolme pistettä jää varmasti Harjulle.

Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä sivun oikean reunan JJK Shopissa. Ennakkolipun ostamalla nopeutat sisäänpääsyäsi stadionille ja vältät jonottamisen lippuluukulle.

⚽️ JJK vs VIFK
🗓 Pe 12.7.24
🕔 klo 19:00 (ovet 18:00)
📍Harjun Stadion
🎫 15€/10€ (16v ja nuoremmat vapaa pääsy)

Kettutasanne palvelee täysi-ikäisiä katsojia ja Ykkösen (ellei koko Suomen) parhaat hodarit pyöräyttää tietysti King Jahva 🌭

▫️▫️

Huomioithan, että portilla suoritetaan turvatarkastus ja esimerkiksi minkäänlaisten omien juomapullojen tai tölkkien tuominen alueelle (avattujen tai avaamattomien) on kokonaan kielletty. Katso tarkempi katsojainfo ottelutapahtumaan saapuville sekä kiellettyjen esineiden lista kokonaisuudessaan täältä. Saavuthan ajoissa, sillä turvatarkastukset voivat ruuhkauttaa sisäänpääsyä.