Uutiset / 2006 / C-15 Kai Pahlman lopputurnaus – Ilves kaatoi JJK:n, lopullinen sijoitus 6.

06.08.2006

Su klo 16.00 JJK päätti urakkansa C-15 -ikäluokan Kai Pahlman lopputurnauksessa pelaamalla sijoista 5-6 Tampereen Ilveksen kanssa. Ilves oli ottelussa parempi niukasti 3-2 lukemin. JJK:n maalareina ottelussa olivat Eero Markkanen ja Joona Ala-porkkunen. JJK sijoittui turnauksessa lopulta hienosti kuudenneksi.

Su klo 11.15 JJK jatkoi sunnuntaiaamuna sijoitusotteluitaan sijoista 5-8. Ottelussa ”Väli-Suomen herruudesta” vastaan asettui Kuopion Palloseura. JJK oli ottelussa kaikilla osa-alueilla parempi ja JJK voitti lopulta maalein 5-1. JJK:n maalintekijät olivat Henrik Aho, Tuomas Perämäki, Juuso Rastas, Eero Markkanen ja Janne Kaihovirta. JJK pelaa voittonsa ansiosta myöhemmin iltapäivällä sijoista 5-6.

La klo 16.45 JJK kohtasi sijoitusottelussa Turun Palloseuran. Joukkueet pelasivat tasaisen ensimmäisen jakson joka päättyi 0-0. Ottelu eteni kohti loppuaan tasatilanteessa kunnes TPS iski kahdesti viisi minuuttia ennen loppua edeten näin 4 parhaan joukkoon. JJK jatkaa lopputurnausta sunnuntaiaamuna ottelulla KuPS:ia vastaan sijoista 5-8.

La klo 11.15 JJK päätti lopputurnauksen alkulohkonsa voitokkaaasti kun ”ketut” nousivat mainiosti 0-1 taukotilanteesta 2-1 -voittoon isäntäjoukkue SalPaa vastaan. JJK:lle jatkopaikan tuoneet maalit tekivät Tuomas Peränen ja Ville Soíninen. Timo Soinisen ja Pekka Olsbon valmentama JJK selvitti alkulohkonsa tappioitta ja näin joukkue jatkaa turnauksessa 8 parhaan joukkoon. Jatko-otteluiden arvonta suoritetaan klo 12.30.

Pe klo 16.30 JJK jatkoi Kai Pahlman -lopputurnauksen alkusarjan mittelöitä Espoon HooGeen kanssa. Joukkueiden välinen kamppailu päättyi lopulta sopuisasti 2-2 -tasapeliin. JJK:n maalintekijöinä kunnostautuivat Pietari Olsbo ja Juuso Rastas. Alkulohkon päättävä kamppailu SalPa-JJK pelataan lauantaiaamuna.

Pe klo 11.15 JJK:n C-juniorit aloittivat iloisissa merkeissä Salossa pelattavan C-15 ikäluokan Kai Pahlman -lopputurnauksen. Avausvastustajana ollut Lahden Reipas kaatui hyvän esityksen jälkeen 2-0 (1-0). JJK:n maalintekijät olivat Ville Soininen ja Pietari Olsbo. JJK:n seuraava alkulohkon ottelu pelataan perjantaina klo 15.00.

Lisätiedot: YLE-teksti-tv s. 289 (myös JyPK C-tytöt / Lappeenranta)