Uutiset / 2006 / Maksim Baranov iski A-nuorille 2 maalia Espoossa – JJK voitti 1-2 (1-0)

05.08.2006

JJK:n A-nuoret jatkoivat voittokulkuaan myös ensimmäisessä SM-sarjan vierasottelussaan kun linja-auto kaartoi Espooseen ja vastaan asettui FC Honka. Ensimmäisen jakson puoliväliin mentiin vierailijoiden hallinnassa mutta 30. minuutilla syntynyt Hongan maali käänsi jakson loppupuolen selväksi kotijoukkueen painostukseksi. JJK:n maalivahti Sami Myllymäki sai tehdä muutaman paraatipelastuksen jotta tauolle selvittiin Hongan vain 1-0 johtonumeroissa.

Toisen jakson alusta kentälle vaihdetut JJK:n Maksim Baranov ja Antti Turunen näyttivät hyvää esimerkkiä muille ja JJK otti tahtipuikon heti jakson alusta alkaen. 64. minuutilla Baranov pyssytti hienosti volleyllaan pallon Honka-maaliin ja tilanne oli tasan 1-1. Maaliin teki esityön Ilari Lintinen. 68. minuutilla Baranov onnistui uudestaan kun hän siirsi maalinedusruuhkasta joukkueensa 1-2 johtoon. ”Joukkueemme osoitti erinomaista joukkuepelaamista ja kärsivällisyyttä tuomarin antamalla yliajalla kun tuntui siltä että peli ei loppuisi ollenkaan”, valmentaja Harri Peränen totesi tuomarin antaman lähes 10 minuutin yliajan tuomasta haasteesta joukkueelleen.