Uutiset / 2006 / JJK jatkaa voittokulkuaan – JJK kaatoi LPS:n 3-0 (0-0)

06.08.2006

JJK nappasi jo neljännen peräkkäisen voittonsa kun Harjulle saapui kevään avausottelussa JJK:n yllättäen kaatanut Laajasalon Palloseura Helsingistä. LPS jaksoi puolustaa Harjullakin ensimmäisen jakson tunnollisesti hyvin taistelleen Didier Emmanuelin johdolla. Isäntäjoukkue oli jaksolla haluton ja liian usein ratkaisua haettiin pitkillä syötöillä. Toinen jakso muutti kuitenkin asetelmat totaalisesti ja JJK vyörytti läpi toisen jakson hyökkäyksiään kohti Juan Pascalin vartoimaa LPS-maalia.

1-0 53 min. Pekko Kotamäki ja Tommi Kari pelaavat pallon Aki Katajamäelle joka nostaa pallon hallitusti yli vastaan tulleen helsinkiläisvahdin.
2-0 70 min. Lassi Lehtonen lähettää kovan ja matalan keskityksen kohti LPS-maalia ja Pascal ei ehdi reagoimaan lopulta alakulmaan suuntautuvaan palloon.
3-0 93. min. Pallo pelataan värikkään hyökkäyksen jälkeen Tommi Karille (kuva) joka nostaa tyylikkäästi pelivälineen maaliin. Tilannetta edelsi Pekko Kotamäen todella kova pommi 25 metristä ylärimaan.

Juha-Matti Häkkinen sai kovan tällin kasvoihinsa 23. minuutilla ja ”Jupu” joutui turvautumaan sairaalakäyntiin. JJK:lta puuttuivat ottelusta Tomi Sauso (reisi) ja Ville Priha (nivunen). JJK:n kannalta oli erittäin ilahduttavaa että joukkue pystyi pelaamaan jo toisen ottelunsa peräkkäin ilman varoituksia.

JJK: Luukkonen, Latikka, Lehtonen, Häkkinen (21 min. Kinnunen), Hannula, Katajamäki, Hakasalo, Veijonen, Kotamäki, Abahassine (46. min Kari) ja Järvinen.

Yleisömäärä: 444 katsojaa