Tätä on odotettu: kauden 2016 kausikortit nyt myynnissä tarjoushintaan

04.11.2015

Kausikortti2016_banneri_0311

Odotetut kausikortit kaudelle 2016 ovat nyt myynnissä – nopean tilaajan hintaan joulukuun alkuun asti!

JJK sijoittui kaudella 2015 neljänneksi eli tulevalla kaudella luvassa on jälleen 14 kiihkeää kotiottelua. Nopean tilaajan etuna ikioman kausikorttinsa voi lunastaa nyt tarjoushintaan!

Viime kaudella käyttöön otettiin paikkanumeroimattomat irtoliput pääkatsomoon – kaikki kausikorttilaisten paikat taas on aina merkitty istuimiin.

Tästä saamamme palaute on ollut positiivista, joten käytäntö jatkuu myös tulevalla kaudella: kausikorttilaiset voivat pitää oman tutun paikkansa tai esittää uuden paikkatoiveen, irtolipulla taas voi ensi kaudellakin valita haluamansa merkitsemättömän paikan.

Niinpä kausikortti on ainoa keino varmistaa pääkatsomosta oma tietty, numeroitu paikka ottelusta toiseen!

Pääkatsomokausikortti kaudelle 2016 tarjoaa:
– Oman numeroidun istumapaikan katetussa pääkatsomossa jokaisessa Ykkösen kotiottelussa Harjulla
– Vapaan sisäänpääsyn kaikkiin harjoitusotteluihin ja Suomen Cupin kotipeleihin

Nopean tilaajan erikoishinta 150 euroa!

Opiskelijat, työttömät, varusmiehet saavat pääkatsomokausarin nyt 100 eurolla – huomaathan, että tällöin kortti on henkilökohtainen!

Saatavilla on myös kausikortti aurinkokatsomoon – sisäänpääsyn kaikkiin 14 kotiotteluun ja paikan aurinkokatsomossa saat niin ikään nopean tilaajan hintaan nyt vain 100 eurolla!

Oman korttisi voit tilata ennakkoon kätevästi verkkokaupastamme, sähköpostitse osoitteesta henna@jjk.fi tai tekstiviestitse numerosta 044 596 7819.

PS. Muistathan, että kausikortteja ostaessa voi hyödyntää myös Smartum-seteleitä! Tällöin maksaminen on suoritettava Harjun stadionilla JJK:n toimistolla.