Nähdään Ykkösessä kaudella 2018!

JJK:lla on koossa 24 pelaajan vahva, nuorekas ja mielenkiintoinen runko. Mukana on vuosien – tai jo vuosikymmenten – ajalta varsin tuttuja nimiä, kuten monivuotinen kapteeni Tommi Kari, Mikko Manninen ja Tomi Petrescu sekä viime vuosina rooliaan kasvattaneita uudempia vastuunkantajia, kuten Honar Abdi ja Samu Suoraniemi. Uusina niminä edustusjoukkueeseen ovat nousseet omista nuorista esimerkiksi vahvoja otteita talven Suomen Cupissa esittäneet topparit Sami Nissinen ja Gentrit Kovaqi, laitapakki Jarkko Heimonen ja laitapelaaja Petteri Åström.

Ykkösessä Kettupaitojen kanssa nähdään muun muassa vanhat tutut HIFK, FF Jaro ja FC Haka sekä nousijajoukkueet AC Kajaani, Klubi 04 ja KTP.

Kausikortteja vielä saatavilla!

Nyt kauden 2018 käynnistyttyä on kausikorttien myynti verkkokauppa Liveton kautta päättynyt. Kausikortteja on toki yhä saatavilla! Pääkatsomoon numeroitu kausikortti hintaan 175 € ja pääkatsomoon numeroimaton kausikorttipaikka 99 €.

Voit käydä ostamassa kausikorttisi JJK:n toimistolta (Ihantolantie 1, 40720 Jyväskylä) tai ole yhteydessä tapahtumapäällikkö Hennaan (henna.lahtinen@jjk.fi tai +358 44 596 7819).

Voit maksaa kausikorttisi myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, Edenredin Virike-seteleillä, sirullisilla Smartum-saldo sekä TicketDuo-maksukorteilla. Olethan silloin yhteydessä Hennaan!

Kausarihaaste toteutuu ja mahdollisuus vain 59€ hintaisen kortin tilaamiseen päättyi 15.3.2018 klo 24. Kiitokset kaikille haasteeseen osallistuneille, teimme yhdessä seuraennätyksen myytyjen korttien määrässä!