Tue seuraa hankkimalla Kolmosen kausikortti tai liittymällä jäseneksi

Voit nyt tukea seuraa ja hankkia kausikortin Kolmoseen kaudelle 2019.

Kausikortin hinta on 50 euroa ja se sisältää sisäänpääsyn sekä vapaavalintaisen paikan katsomosta Harjulla ja Viitaniemessä pelattavissa JJK:n kotiotteluissa kaudella 2019. Korttiin ei tule numeroitua istumapaikkaa, joten sillä voi valita oman paikkansa otteluun saapuessaan ja halutessaan katsoa vaikka jokaisen kamppailun eri paikalta ja päästä samalla aina kaverinkin viereen istumaan. Maksetun korttisi voit noutaa stadionin portin lipunmyyntipisteeltä ensimmäiseen otteluun saapuessasi tai aiemmin erikseen sovittuna aikana.

Toinen hyvä tapa tukea seuran toimintaa on liittyä JJK Jyväskylä ry:n jäseneksi. Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun (100 euroa) seuran tilille tai vastaavasti voit halutessasi valita myös tukijäsenyyden, jonka hinta on 1 000 euroa.

Kausikortin tilaaminen tai jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi lomakkeella, jonka löydät TÄSTÄ tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Pääsylippujen hinnat kaudelle 2019 löytyvät täältä.

HUOM! JJK Jyväskylä ry lahjoittaa myös aiemmin Kakkoseen kaudelle 2019 kausikortin tilanneille ja maksaneille kausikortin Kolmosen otteluihin heidän niin halutessaan. Olemme yhteydessä sähköpostitse vielä ennen kauden alkua.