Nähdään Ykkösessä kaudella 2018!

JJK:lla on koossa 18 pelaajan vahva runko. Mukana on vuosien – ja jo vuosikymmenten – ajalta varsin tuttuja nimiä, kuten monivuotinen kapteeni Tommi Kari, Mikko Manninen ja Tomi Petrescu sekä viime vuosina rooliaan kasvattaneita uudempia vastuunkantajia, kuten Honar Abdi ja Samu Suoraniemi. Uusina niminä edustusjoukkueeseen ovat nousseet omista nuorista mm. vahvoja otteita talven Suomen Cupissa esittänyt topparipari Sami Nissinen – Gentrit Kovaqi.

Ykkösessä Kettupaitojen kanssa nähdään muun muassa vanhat tutut HIFK, FF Jaro ja Haka sekä nousijajoukkueet AC Kajaani, Klubi 04 ja KTP.

Viime kaudelta tuttu kausikorttimyyntikanava

Kausikorttimyynti tapahtuu edellisen kauden tapaan ennakkolipunmyynnistä tutun Liveton verkkokaupan kautta. Pääkatsomokausikorttilaisella on tuttuun tapaan etuosto-oikeus omaan paikkaansa. Kaikkiin kauden 2017 kausikorttilaisiin on oltu asian tiimoilta suoraan yhteydessä myös sähköpostitse.

Mikäli sinulla ei vielä viime kaudella ollut kausikorttia, voit Liveton kautta itse valita suoraan katsomokartasta mieleisesi paikan pääkatsomossa! Uudet kausikorttilaiset pääsevät kausariostoksille tämän linkin kautta.

Olit vanha tai uusi kausikorttilainen, kausariostoksille pääset jatkossa verkkosivujemme oikeasta laidasta löytyvästä upotuskaupasta! Jos Sinulla kuitenkin on vielä kysyttävää esimerkiksi paikkasi sijainnista, olethan yhteydessä Hennaan (henna.lahtinen@jjk.fi).

Voit maksaa kausikorttisi myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, Edenredin Virike-seteleillä, sirullisilla Smartum-saldo sekä TicketDuo-maksukorteilla. Olethan silloin yhteydessä Hennaan!

 

Kausarihaaste toteutuu ja mahdollisuus vain 59€ hintaisen kortin tilaamiseen päättyy 15.3.2018 klo 24. Kiitokset kaikille haasteeseen osallistuneille, teimme yhdessä seuraennätyksen myytyjen korttien määrässä!