ykkonen-2018-kaikkilogot-1000x371

Nähdään Ykkösessä kaudella 2018!

JJK:lla on koossa jo 14 pelaajan vahva runko. Mukana on vuosien – ja jo vuosikymmenten – ajalta varsin tuttuja nimiä, kuten monivuotinen kapteeni Tommi Kari, Mikko Manninen ja Tomi Petrescu sekä viime vuosina rooliaan kasvattaneita uudempia vastuunkantajia, kuten Honar Abdi ja Samu Suoraniemi.

Ykkösessä Kettupaitojen kanssa nähdään muun muassa vanhat tutut HIFK, FF Jaro ja Haka sekä uudempia tuttavuuksia kuten OPS ja AC Kajaani.

Uudistunut kausikorttimyyntikanava

Kausikorttimyynti uudistuu ja tapahtuu nyt kauden 2017 ennakkolipunmyynnistä tutun Liveton verkkokaupan kautta. Pääkatsomokausikorttilaisella on tuttuun tapaan etuosto-oikeus omaan paikkaansa – oman paikkasi pääset lunastamaan tämän linkin kautta! Kaikkiin kauden 2017 kausikorttilaisiin on oltu asian tiimoilta suoraan yhteydessä myös sähköpostitse.

Mikäli sinulla ei vielä viime kaudella ollut kausikorttia, voit Liveton kautta itse valita suoraan katsomokartasta mieleisesi paikan pääkatsomossa! Uudet kausikorttilaiset pääsevät kausariostoksille tämän linkin kautta.

Olit vanha tai uusi kausikorttilainen, kausariostoksille pääset jatkossa verkkosivujemme oikeasta laidasta löytyvästä upotuskaupasta! Jos Sinulla kuitenkin on vielä kysyttävää esimerkiksi paikkasi sijainnista, olethan yhteydessä Hennaan (henna.lahtinen@jjk.fi).

Voit maksaa kausikorttisi myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, Edenredin Virike-seteleillä, sirullisilla Smartum-saldo sekä TicketDuo-maksukorteilla. Olethan silloin yhteydessä Hennaan!

Pääkatsomokausikortti 2018

Pääkatsomokausikortti 2018

Hinta 175 €

Eturyhmien kausikortti 2018

Pääkatsomokausikortti 2018, eturyhmät

Hinta 125 €

Pääkatsomokausikortti 2018

Kannattajakausikortti 2018

Hinta 100 €

Aurinkokatsomokausikortti 2018

Aurinkokatsomokausikortti 2018

Hinta 100 €