Kauppa

20171101-JJK-Kausikortitnyt-www

Tervetuloa Kettukauppaan!

Kettukaupasta löydät JJK:n fanituotteet kätevästi missä liikutkaan – ja ympäri vuorokauden! Maksaa voit turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi tai kaikilla yleisimmillä maksukorteilla. Kaikissa yli 60 euron tilauksissa ilmaiset toimituskulut Suomen alueella.

Uudistunut kausikorttimyyntikanava kaudella 2018 – kausarit nyt myynnissä!

Kausikorttimyynti uudistuu ja tapahtuu nyt kauden 2017 ennakkolipunmyynnistä tutun Liveton verkkokaupan kautta. Pääkatsomokausikorttilaisella on tuttuun tapaan etuosto-oikeus omaan paikkaansa – oman paikkasi pääset lunastamaan tämän linkin kautta! Kaikkiin kauden 2017 kausikorttilaisiin ollaan asian tiimoilta suoraan yhteydessä myös sähköpostitse.

Mikäli sinulla ei vielä viime kaudella ollut kausikorttia, voit Liveton kautta itse valita suoraan katsomokartasta mieleisesi paikan pääkatsomossa! Uudet kausikorttilaiset pääsevät kausariostoksille tämän linkin kautta.

Olit vanha tai uusi kausikorttilainen, kausariostoksille pääset jatkossa verkkosivujemme oikeasta laidasta löytyvästä upotuskaupasta! Jos Sinulla kuitenkin on vielä kysyttävää esimerkiksi paikkasi sijainnista, olethan yhteydessä Hennaan (henna.lahtinen@jjk.fi).

Voit maksaa kausikorttisi myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, Edenredin Virike-seteleillä, sirullisilla Smartum-saldo sekä TicketDuo-maksukorteilla. Olethan silloin yhteydessä Hennaan!

Kettumaisia ostoshetkiä!

JJK Viralliset fanituotteet

Paytrail