Otteluraportti: Kurkimäeltä tuomisina tasapelipiste

03.09.2019

Kurkimäen Kisa piti JJK:n nollilla sunnuntain ottelussa ja kettulauma joutui tyytymään 0-0-tasapeliin. JJK:ssa nähtiin jälleen myös debyytti, kun vastikään kettuperheeseen liittynyt Joonas Madetoja teki ensiesiintymisensä.

Ottelussa nähtiin paikkoja molemmissa päissä, mutta JJK:n alakerrassa topparipari ja kettuvahti Matti Artimo pelasivat kuitenkin hyvän ottelun pitäen KuKi:n nollilla. Artimo piti maalinsa koskemattomana nyt jo kuudennessä ottelussa putkeen torjuen tukun tilanteita.

JJK itse taas ei saanut kaikkein parasta peliään kunnolla käyntiin ja viimeistelyä vaivasi epätarkkuus, niinpä monet laukaukset viuhuivat ohi maalin.

Kotijoukkue sai luotua vaarallisia hyökkäyksiä ja etenkin viime kaudella JJK:ssa nähty Patrik Alaharjula piti JJK:n alakertaa kiireisenä.

JJK:n kokoonpanossa nähtiin jälleen  Sami Nissinen, joka palasi Kettupaitaan lainapestiltään Kajaanin Hakasta ja luuti topparin tontilla Tuure Fagerströmin parina pitäen lopulta niin entisen joukkuetoverinsa Alaharjulan kuin JJK:lle jo liigavuosilta KuPS:n paidasta tutun Ali Koljosen aisoissa.

Toisella puoliajalla nähtiin puolestaan jälleen debyytti, kun juuri JJK:hon liittynyt Joonas Madetoja teki ensiesiintymisensä. Madetoja tuli vaihdosta Juliano Pereiran tilalle, jolle peli oli puolestaan viimeinen JJK:ssa – vaihto-oppilaana Suomessa ja Jyväskylässä ollut ”Nano” palaa nyt opintojensa pariin takaisin Kreikkaan.

Madetoja toi uutta virtaa JJK:n hyökkäykseen, mutta kotijoukkue piti pintansa ja kettulauma jäi nollille. Lähimmäksi maalintekoa pääsi lopulta Robin Saastamoinen, joka kolisteli maalipuita avausjaksolla. Tasapeli oli JJK:lle kauden toinen.

Ottelut jatkuvat vieraskentällä: tulevana sunnuntaina 8.9. Riistavedellä AC BARCA:n vieraana ja siitä viikon päästä Joensuussa vastassa on SC Riverball. Seuravaa kotiottelu on perjantaina 20.9., kun Harjulla vuorossa on derby JPS:aa vastaan.

KuKi – JJK 0-0 (0-0)

JJK:n avauskokoonpano: Matti Artimo (mv), Juho Luoma, Sami Nissinen, Tuure Fagerström, Eero Korhonen (81′ Lehtimäki), Rasmus Ervasti, Lauri Seilonen, Juliano Pereira (46′ Madetoja), Niklas Kauppinen (72′ Seuri), Robin Saastamoinen (c), Leevi Kemppainen.

Vaihtopelaajat: Santtu Toivari (mv), Samuel Lehtimäki (81′), Joonas Madetoja (46′), Matias Sarlin, Juuso Seuri (72′).