JJK kohtaa huomenna AC Barcan Riistavedellä

07.09.2019

Kettujen jännittävä kausi huipentuu! Vuoden 2019 Itä- ja Keski-Suomen Kolmosta on pelaamatta viisi kierrosta ja kaksi seuraavaa kamppailua käydäänkin vieraskentällä. Huomenna sunnuntaina vastaan asettuu riistaveteläinen sarjanousija AC Barca ja viikon päästä puolestaan matkustetaan kauden viimeisessä reissupelissä sarjakolmosen SC Riverballin vieraaksi Joensuuhun.

Riistaveteläinen AC Barca on yksi tämän kauden nousijajoukkueista, joten Kettupaidat matkaavat huomenna Vartialan nurmelle ensimmäistä kertaa. Joukkeiden aiempi kohtaaminen päättyi heinäkuussa Harjulla kotijoukkueen 6-0 -murskavoittoon Niklas Kauppisen viimeistellessä hattutempun ja Leevi Kemppaisen, Eeli Liukkosen sekä Juuso Seurin iskiessä maalit mieheen.

Kettupaidat lähtevät otteluun takanaan viiden ottelun voittoputken päättänyt kirpaiseva tasapeli Kurkimäen Kisan vieraana. JJK ei saanut peliään kunnolla käyntiin missään vaiheessa ja viimeistelyä vaivasi epätarkkuus, niinpä monet laukaukset viuhuivat ohi maalin. Oranssipaitainen kotijoukkue piti siis JJK:n lopulta nollilla ja kettulauma joutui tyytymään 0-0-tasapeliin. KuKi-ottelun pettymystä helpotti kuitenkin tieto eilisen FC Blackbirdin ja JPS:n välisestä tasapelistä, mikä tarkoittaa, että tavoitteeksi asetettu sarjanousu on edelleen kettujen omissa käsissä.

AC Barca on sarjasijoituksestaan (9.) huolimatta ollut vahva kotijoukkue kärsien tällä kaudella kotikentällään ainoastaan kahdesti tappion ja on jäänyt Vartialan nurmella vain kertaalleen kokonaan maaleitta. Riistaveteläisten ottelut ovat olleet muutoinkin varsin runsasmaalisia niin kotona kuin vieraissakin ja JJK on puolestaan pitänyt maalinsa koskemattomana viimeiset kuusi ottelua, joten kamppailusta on odotettavissa varsin mielenkiintoinen.

Kemppainen hassutteli pallon AC Barca -vahdin taakse heinäkuussa Harjulla

Kausi huipentuu Harjulla!

JJK pelaa Riistaveden ja Joensuun reissujensa jälkeen kaikki tämän kauden jäljellä olevat kolme otteluaan tutulla Harjun Stadionilla. Seuraavassa kotiottelussa Kettupaidat saavat vastaansa paikallisvastus JPS:n perjantaina 20.9. ja heti seuraavana keskiviikkona 25.9. kohdataan puolestaan FC Blackbirdin isännöimässä ottelussa Harjun nurmella. Lisäksi JJK saa viimeisen kierroksen ottelussa vieraakseen iisalmelaisen PAVE:n perjantaina 4.10. niinikään klo 19 alkaen. Ennakkotiedoista poiketen siis myös viimeinen kotiottelu pelataan Viitaniemen sijaan Harjun iltavalaistuksessa.

 

AC BARCA – JJK  SU 8.9.2019 KLO 15:00 (Vartialan nurmi, Riistavesi) 

Palloliiton virallinen otteluseuranta löytyy klikkaamalla tästä.

Myös JJK:n Twitter ja Instagram seuraavat tuttuun tapaan pelipäivän kulkua. Molemmat löytyvät käyttäjänimellä: jjk1923

 

Kuvat: Mari Nokelainen