Näin seuraat JJK:n otteluita Veikkausliigassa

15.04.2017

veikkausliigacom-etusivu-2017-04-15

JJK:n noustua Veikkausliigaan voi Kettupaitojen otteita seurata aiempaa useamman kanavan kautta!

Kaudella 2017 kaikki Veikkausliiga-ottelut näkyvät suorina lähetyksinä IS Extra– ja Ruutu+-palveluissa. Osasta otteluista tulee myös erillinen kokoava Futiskierroslähetys Neloselle/Jimille – tällöin seurataan yhden pääottelun lisäksi tapahtumia myös muilta paikkakunnilta.

Myös radiossa perinteiset Jalkapallokierrokset seuraavat Yle Puheen taajuuksilla Veikkausliiga-otteluita eri paikkakunnilta. Tänään klo 15 alkavan kierroksen aikana seurataan myös jääkiekkoliigan tapahtumia. Radio Puheen taajuus Jyväskylässä on 92,5 MHz ja lähetyksiä voi kuunnella suorana myös Ylen nettisivujen kautta.

Verkkosivuista Palloliiton Tulospalvelu seuraa Ykkösestä tuttuun tapaan reaaliajassa niin miesten, naisten, poikien kuin tyttöjenkin otteluita. Otteluiden kokoonpanot tulevat Tulospalveluun näkyviin aina tuntia ennen ottelun alkua ja ottelun aikana ottelukohtaisiin pöytäkirjoihin päivittyvät tärkeimmät tilastomerkinnät.

Veikkausliiga.com seuraa myös jokaista ottelua reaaliaikaisesti ja kokoonpanot näkyvät myös siellä tuntia ennen ottelun alkua – suoraan etusivulta klikkaamalla pääset seuraamaan haluamaasi ottelun pariin. Ottelukohtaisella seurantasivulla kokoonpanot näkyvät kenttäryhmityksen mukaisesti. Jälkikäteen otteluiden tapahtumia voi tutkiskella Veikkausliigan Ottelukeskuksesta.

avauskokoonpano-hifk-jjk-veikkausliigacom-2017-04-15

Seuraamme luonnollisesti Kettupaitojen otteita myös omissa kanavissamme! JJK:n Twitter-tilillä seurataan aina otteluiden olennaisimpia tapahtumia. Otteluiden jälkeen raportit ja koosteet löytyvät nettisivuiltamme, kun klikkaat otteluohjelmasta haluamaasi ottelua. Tällä kaudella tarjoamme videokoosteet myös vierasotteluista!

Kotiotteluiden seuraamiseen ainoa ja oikea tapa on tietenkin hankkia kausikortti! Kausikorttikauppa käy kiivaana, joten varmista paikkasi Harjun katsomossa ja hanki omasi vaikka heti Kettukaupasta!

ISExtra_Veikkausliiga_JJK_banneri-980x400px