Ratkaisuottelut jatkuvat sunnuntaina Porissa – myös kannattajat reissaavat

01.10.2015

jazz-away-harpo

Kannattajat lähtevät bussilla myös kauden viimeisiin vierasotteluihin.

Ykkösen kausi 2015 on ollut kihelmöivän tasainen – ja jatkuu sellaisena aivan loppuun asti, sillä paikat ensi kauden Veikkausliigassa ovat edelleen jaossa!

JJK kohtasi viime viikolla kaksi pettymystä: tappiot ensin kotona TPS:lle, sitten vieraskentällä AC Oululle. Paikka karsintoihin ja sen myötä tulevan kauden Veikkausliigaan on kuitenkin edelleen mahdollinen – mutta vaatii Kettupaidoilta voittoja. Siksi tulevan sunnuntain 4.10. vierasottelu FC Jazzia vastaan onkin erittäin tärkeä!

Kannattajat ovat matkanneet bussilla kaikkiin kauden vierasotteluihin ja jo ennen AC Oulu-ottelu varmistui, että bussi lähtee kaikkiin viimeisiinkin. Ilmoittautua voi tuttuun tapaan osoitteeseen matkat@harjunpojat.fi. Tarkemmat tiedot matkasta päivitetään  JJK-kannattajien Facebook-sivuilla – otteluun on kuitenkin poikkeuksellisesti vapaa pääsy, joten koko reissun hinnaksi tulee vain bussimatkan osuus.

Upeaa Ykkösen kautta on jäljellä enää kolmen kierroksen verran – ja nyt jos koskaan kaikki tuki on tarpeen, joten lähde mukaan!