Waarin Mobiiliweto kierrokselle 13

16.06.2013

JJK Waarin Mobiiliweto

 

 

Kierroksella 13 ei edullisia sijoituskohteita ole tarjolla. Niukka ylikerroin löytyy kohteesta 60, jossa kotijoukkue FC Lahti saa kertoimen 2,00.

 

Lahti voittaa ottelun 51 %:n todennäköisyydellä. Lahden alkukausi on ollut paha pettymys ja seurajohto reagoi huonoihin tuloksiin vaihtamalla päävalmentaja Tommi Kautosen Juha Maliseen. Lahti on paljon tuloksiaan parempi ryhmä ja palaaminen voittojen tielle on vain ajan kysymys. Tähän otteluun Lahti saa takaisin kokoonpanoonsa pelikiellosta vapautuvan Joni Kaukon. Edellisessä ottelussa puoliajalla vaihdettu RoPS:n tärkeä Alexander Kokko on tästä ottelusta luultavasti sivussa.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!