VPS-JJK: Tapaninen avauksessa, Nieminen palaa kokoonpanoon

12.08.2011

090611JJK_VPS_2Kettupaidat lähtee illan VPS-otteluun perin tutun näköisellä kokoonpanolla – nyt on Babatunde Wusun vuoro aloittaa Jani Virtasen rinnalla joukkueen kärjessä.
Ainoita selkeämpiä muutoksia aiempaan ovat Antto Tapanisen nousu avaukseen ja Samu Niemisen paluu kokoonpanoon, sekä Touko Tumannon jääminen sivuun nivusvaivan vuoksi.

Puolustaja Anssi Virén on sivussa sairastuttuaan ottelupäivänä.

– Vaikka tässä nyt kaksi peliä vähän tiiviimmin tulee, niin mitään erityistä tarvetta kierrättämiseen ei ole. Johan tähän alkukaudella totuttiin. Vaihtopenkiltä tietenkin odotetaan ja toivotaan uutta virtaa kentälle, valmentaja Jori Särkkä sanoo viitaten käsillä olevan VPS-ottelun lisäksi heti maanantaina odottavaan kotiotteluun, jossa vieraaksi saapuu Jaro.

JJK pyrkii ottamaan illan ottelussa vierasjoukkueen roolista huolimatta ohjat käsiinsä.

– Uskon, että me pystytään kontrolloimaan peliä, ja mitä pidemmälle pystytään sitä omaa peliä pelaamaan, sitä vahvemmilla ollaan. Ilman muuta lähdetään voittamaan, Särkkä painottaa.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Tapaninen, Reintam, Pasoja, Latikka; Gruborovics, Poutiainen, Tuomanen, Manninen; Virtanen, Wusu

Vaihtopenkki: 31 Viljala, 2 Nieminen, 10 Kari, 16 Markkula, 17 Linjala, 18 Hyyrynen

VPS-JJK Vaasassa kello 18.30.
Radio Jyväskylä lähettää selostuksen ottelusta suorana kello 18 alkaen.