Kettupaidat vierastasapeliin Vaasassa

12.08.2011

06-leijonan-lailla-taistellut-hyyrynen-ei-aivan-paassyt-lapi-tasta

JJK taipui VPS:n vieraana avauspuoliajan johtoasemasta 1-1 (0-1) tasapeliin Vaasassa perjantai-iltana.

Ottelun avausmaalin viimeisteli 33. peliminuutilla Jani Virtanen, joka pääsi luutimaan pallon tyhjiin Babatunde Wusun loistavan esityön jälkeen. Wusu riisti pallon VPS-maalivahti Tomer Chechinskiltä ja tarjoili sen Virtaselle maalin eteen. Tasoitusmaali syntyi varsin epäonnisesti 83. peliminuutilla, kun Valtter Laaksosen keskitys jäi pyörimään Kettupaitojen maalin eteen, josta pallo lopulta kimposi purkuyrityksen jälkeen JJK:n omien miesten kautta maaliin.

Ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuutena tasaista vääntöä, jossa JJK oli hyökkäyssuuntaan hiukan vaarallisempi. Kotijoukkue sai aikaan muutaman vaarallisen mylläkän lähinnä erikoistilanteista, JJK:n vaarallisin osa oli kolmikko Virtanen-Wusu-Mikko Manninen.

Toisella puoliajalla ottelu kääntyi selkeämmin isäntien hallintaan, ja eritoten Edgar Bernhardt aiheutti Kettupaitojen puolustukselle ongelmia. Vieraiden paras tilanne siunaantui vaihdosta sisään tulleelle Mikko Hyyryselle, jonka puskun Chechinski kuitenkin torjui kulmapotkuksi.

JJK:n kausi jatkuu heti maanantaina, jolloin Harjulle saapuu vieraaksi Jaro.