Ville Kirvesoja jatkaa – Tuomas Koivistolle sopimus

22.01.2021

Ville Kirvesoja vahvistaa kettujen keskikenttää myös tällä kaudella ja juuri 17 vuotta täyttänyt topparilupaus Tuomas Koivisto on puolestaan solminut kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Hienoja uutisia: Ville Kirvesoja on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen ja vahvistaa näin kettujen keskikenttää myös tällä kaudella. 24-vuotias oma kasvatti teki paluun viininpunaiseen paitaan parin Mikkelin Pallo-Kissoissa vietetyn kauden jälkeen kaudelle 2020 ja suorastaan dominoi pre-seasonilla keskikenttää. Erityisesti miehen vahvaa vapariosaamista ja komeita syöttöjä saatiin ihastella useampaankin otteeseen kevään harjoitusotteluissa. Monen muun pelaajan tapaan koronakevät sotki kuitenkin valmistautumisen ja loukkaantumishuolet pitivät miehen sivussa elokuulle saakka.

– Viime kausi oli henkisesti aika raskas. Ensin koronan tuoma epävarmuus siitä milloin pelataan vai pelataanko ollenkaan ja sitten, kun vihdoin kausi oli alkamassa tuli itselle loukkaantuminen, joka piti sivussa kentiltä kolmasosan jo ennestään lyhennetystä kaudesta. Joukkueena meidän esitykset olivat kauden aikana vähän liian ailahtelevia. Parhaana päivänä oltiin mielestäni sarjan paras joukkue ja sitten huonona päivänä pystyttiin kyllä häviämäänkin kenelle tahansa. Eli kaiken kaikkiaan vähän jäi hampaankoloon viime kaudesta niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin ja innolla odotan nyt kesää, että päästään parantamaan viime kaudesta, Kirvesoja pohdiskelee.

JJK:n uusi päävalmentaja Ari Koski on tuonut joukkueen harjoitteluun uusia tuulia ja Kirvesoja odottaakin mielenkiinnolla miten se tulee käytännössä näkymään pelikentällä.

– Ensinnäkin täytyy sanoa kiitokset Basamille (Elfadl) ja Sakelle (Holopainen), he tekivät hyvää työtä seurassa ja ovat mahtavia tyyppejä, joten tsempit heille jatkoon! Uusi valmentaja Ari on tuonut heti ensi viikoista lähtien uusia ajatuksia treeneihin ja mielenkiinnolla odotan, että päästään niitä toteuttamaan myös kentällä. Mielestäni selkeä tavoite ensi kaudelle tälle melko nuorelle joukkueelle on pyrkiä saamaan tasaisuutta otteisiin ja siinä kun onnistumme niin uskon, että mahdollisuudet on mihin vain, koska potentiaalia tässä jengissä on, Kirvesoja uskoo.

Tuomas Koivisto kapteeninnauha käsivarressaan johdattamassa B-nuorten joukkuetta kentälle

Tuomas Koivistolle kaksivuotinen sopimus

Vuonna 2004 syntynyt Tuomas Koivisto liittyy kaksivuotisella sopimuksellaan sopimuspelaajien joukkoon. Koivisto aloitti jalkapallon Säynätsalon Riennossa ja siirtyi Kettupaitaan kauden 2013 päätteeksi. Viime kausi oli 190-senttiselle topparille ensimmäinen B-nuorten ikäluokassa ja nuorukainen kipparoikin heti ensimmäisellä kaudellaan joukkuetta pelaten isoja minuutteja myös Miesten Kolmoseen kauden päätteeksi nousseessa JJK Jyväskylä/2 joukkueessa. Koiviston vahvuuksia ovat hänen omien sanojensa mukaan pelin avaaminen ja 1 vs 1 puolustaminen.

Kaikki julkaistut pelaajasopimukset (23) näet alta.

JJK:n pelaajasopimukset 2021:

Artimo Matti (MV)

Björn Jaakko

Ciriaco Eduard

Ervasti Rasmus

Ervasti Roope

Ervasti Vili

Kauppinen Niklas

Kirvesoja Ville

Kivelä Nico

Koivisto Tuomas

Korhonen Konsta

Korhonen Teemu

Madetoja Joonas

Manninen Mikko

Nevala Niklas

Nzeza Maxime

Paananen Lauri

Partanen Aleksi (MV)

Pasanen Joel

Pllana Altin

Saastamoinen Robin

Stier Veeti

Österlund Tatu (MV)