JJK:n kausikortin tilaaminen onnistuu viime kauden tapaan kätevästi lomakkeella, jonka löydät TÄSTÄ. Täytettyäsi lomakkeen lähetämme vahvistuksen maksutietoineen sähköpostiisi.

Nyt on aika tehdä asioita isolla sydämellä! <3

Kausikortin hinta Kakkosen kaudelle 2020 on 79€ ja se sisältää istumapaikan katetussa katsomossa. Halutessasi voit nyt myös varata oman numeroidun paikan (UUTUUS) samaan hintaan. Paikkatoiveen voit lisätä lomakkeeseen tilausta tehdessäsi tai sähköpostilla jjk(at)jjk.fi.

Harjun Stadionin katsomokartat näet täältä.

 

Voit valita myös ”Kettu VIP” -kausikortin hintaan 290€/kpl. Kettu VIP -korttiin sisältyy katetun istumapaikan lisäksi kisamakkarat ja pullakahvit ennen ottelua sekä ottelun tauolla. VIP aukeaa 1h ennen ottelua. VIP -korttilaisena pääset pelin seuraamisen ohella luomaan arvokkaita kontakteja ottelutapahtuman aikana.

Kausikortin maksuvälineenä käyvät Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä SmartumPay. Uutena maksuvaihtoehtona on nyt myös Edenredin Virike-etu (Virike-setelit sekä MyEdenred -mobiilimaksu). Mikäli haluat maksaa korttisi Smartumilla tai Edenredillä, otathan yhteyttä jjk@jjk.fi