Uutiset / 2010 / Martonen: TamU kovin mittari tähän saakka

09.03.2010

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen odottaa illan Liigacup-otteluun vahvaa isäntäjoukkuetta. TamU pelaa nyt ensimmäistä kertaa kotikentällään, minkä Martonen odottaa tuovan joukkueelle lisävirtaa.

 

– TamU on tyypillisesti joukkue, joka iskee tiukkaan kiinni ja lähtee nopeasti vastahyökkäyksiin. Mun papereissa TamU on selkeästi kovin vastus joka tähän mennessä on kohdattu, ihan nimilistaakin katsomalla näkee että laadukkaita pelaajia riittää vaihtopenkkiä myöten.

 

– Erittäin hieno mahdollisuus kokonaisuutena katsoa, missä mennään. Toivon mukaan onnistutaan paremmin kuin Oulua vastaan, joka oli vähän vastaavalla tavalla pelaava joukkue, Martonen miettii.

 

JJK:n terveystilanne on varsin hyvä ja joukkue pääsee matkaan ehjällä kokoonpanolla. Maalivahti Mihaly Szerovaynkin tilanne näyttää aiempaa valoisammalta.

 

– Positiivisia merkkejä sieltä on kuulunut, ja näyttää siltä että Misi on palaamassa joukkueharjoituksiin muutaman päivän päästä. Kyllä me siitä lähdetään, että hän kuntoutuu liigakauden alkuun, Martonen sanoo.

 

Tampereelle JJK:n toisena maalivahtina matkustaa A-junioreiden Henri Salminen.

 

TamU-JJK Tampereen Pirkkahallissa tänään kello 18.30.