Uutiset / 2010 / JJK – Jaro lauantaina Vehkalammella, Eremenko pelaa

15.03.2010

Asetelmat lauantaiseen JJK:n ja Jaron väliseen Liigacup-otteluun ovat muuttuneet muutamassa päivässä roimasti. A-maajoukkuepelaaja Alexei Eremenko jr:n ja norsunluurannikkolaisen laatupelaaja Zézén saapuminen ukrainalaisesta Metalist Harkovista Pietarsaareen paitsi nostaa ottelun kiinnostavuutta median silmissä, ennen kaikkea vahvistaa Jaron joukkuetta tulevaa liigakautta ajatellen huomattavasti.

 

Jaron internet-sivujen mukaan ainakin Eremenko pelaa jo lauantain ottelussa.

JJK:n leirissä asiaan suhtaudutaan positiivisesti.

 

– Kyllähän paluumuuttajat ovat loistava juttu koko Veikkausliigan kannalta. Kertoohan se sarjan arvostuksestakin, kun tänne palaa pelaajia, jotka ovat täydessä formissa, JJK:n valmentaja Jori Särkkä kommentoi.

 

JJK keskittyy talven aikana oman pelinsä kehittämiseen, eikä vastustajan ja sen pelitavan analysointiin siksi käytetä valtavasti energiaa. Jaron kokoonpano kuitenkin herättää kunnioitusta.

 

– Jaron joukkuetta tuossa mietittiin, ja kyllä heillä erittäin iskukykyinen porukka on. Eremenko on tietysti varmaan avauksessa, samoin tämä toinen uusi kaveri. Muutenkin siellä on tehty hyviä täsmähankintoja, joukkueessa on hyvä sekoitus niin nuoruutta kuin kokemusta, Särkkä sanoo.

 

JJK ja Jaro kohtaavat Vehkalammella lauantaina klo 14.