Uutiset / 2010 / Martonen kehui puolustuspeliä

07.02.2010

JJK:n päävalmentaja Kari Martosella oli aihetta kehuihin, kun jyväskyläläiset nappasivat toisen perättäisen voittonsa Liigacupissa, kun VPS kaatui lauantaina selvin 3-0-lukemin.

Lähes 400 katsojaa seurasi Vehkalammella JJK:n ja VPS:n välistä Liigacupin ottelua jossa kotijoukkue hallitsi suurimman osan pelistä. Martonen olikin kaikin puolin tyytyväinen näkemäänsä.
– Palloa pystyttiin pitämään ja uskallettiin rakentaa hyökkäyksiä. VPS on tunnettu hyvästä vastahyökkäyspelistä mutta puolustuksemme oli tänään erittäin tasapainoinen ja hoiti tilanteet mallikkaasti, kehui Martonen suojattejaan.

Martonen kiitteli lehdistötilaisuudessa joukkueen hyvää kuntopohjaa.
– Pelaajien erinomainen fyysinen kunto edesauttaa sitä että voimme harjoituksissa keskittyä treenaamaan pallollisena ja tämä alkaa pikkuhiljaa näkyä myös otteluissa. Tämän hetken joukkue ja sen peli on vielä lähtötelineissään ja paljon pystytään vielä parantamaan ennen kuin Veikkausliiga pyörähtää käyntiin.

Laiturina pelannut, JJK:ssa testissä ollut Eetu Muinonen oli odotetun hyvä.
– Eetun kanssa on sovittu että testiä jatketaan tulevana viikonloppuna. Eetu on joukkueen mukana jälleen torstaista lauantaihin. Sen jälkeen katsotaan missä mennään.