Uutiset / 2009 / JJK-FC Lahti -ottelu alkaa klo 20.00 – Litmanen täyttää katsomot

27.05.2009

Kesäkuun alun maajoukkuetauon jälkeen JJK starttaa uudelleen Veikkausliigakamppailuihin Juhannusviikolla erittäin mielenkiintoisella ottelulla kun FC Lahti ja Jari Litmanen saapuvat Jyväskylään ja Harjulle.

Keskiviikkona 17.6. pelattavan ottelun alkamisaikaa on siirretty niin että ”Juhannusjuhlia” aletaan viettämään Harjun stadionilla klo 20.00 ja näin ottelu potkaistaan käyntiin 1 1/2 tuntia alkuperäistä aikataulua myöhemmin.

-”Yötöntö yötähän silloin vietetään ja ottelun yhteyteen on tulossa myös muita tapahtumia. Meillä on vastaavasta erittäin hyvät kokemukset kolmen vuoden takaa kun pelasimme Kakkosta”, totesi JJK:n markkinointipäällikkö Ilkka Hyppönen.

Vierasjoukkue FC Lahti suhtautui JJK:n aloitteeseen myötämielisesti ja oli omalta osaltaan valmis osallistumaan suuriin juhannusjuhliin.

Ottelu kiinnostaa jo nyt keskisuomalaisia niin paljon että ottelun ennakkolipunmyynti kaikkiin katsomoihin aloitetaan heti keskiviikon MIFK-ottelun jälkeen torstai-iltapäivällä. JJK odottaa Lahti-ottelussa jopa Harjun stadionin kaikkien aikojen yleisöennätystä (5.125) kun Jari Litmanen johdattaa joukkueensa ensimmäistä kertaa Harjulle.

Torstaina tulee myyntiin myös JJK:n loppukauden 8 kotiottelun kausikortti erikoishintaan. Seuraa uutisointia.

fcjjk.com