Uutiset / 2007 / Talenttiakatemioiden lopputurnaus käyntiin maanantaina

05.07.2007

 

Talenttiakatemioiden lopputurnaus pelataan tulevalla viikolla Eerikkilän Urheiluopistolla. Maanantaista torstaihin kestävään lopputurnaukseen on selvittänyt tiensä kuusi akatemiaa. Suomen mestaruudesta kamppailevat HJK; TPS, FC KooTeePee, JJK, Pirkanmaa ja Kemijoki.

Talenttiakatemioiden Suomen mestaruudesta taistellaan nyt viidettä kertaa. Aiemmat mestarit ovat HJK (kahdesti), TPS ja FC Honka. Tämänvuotinen lopputurnaus pelataan tuttuun tapaan Eerikkilän Urheiluopistolla 9.-12. heinäkuuta. Mestaruutta puolustanut Honka tippui jatkokarsinnoissa TPS:lle. TPS:n lisäksi lopputurnaukseen pääsivät HJK, FC KooTeePee, JJK, Pirkanmaa ja Kemijoki. JJK ja Kemijoki selviytyivät ensimmäistä kertaa lopputurnaukseen.

– On mukava nähdä uusia joukkueita lopputurnauksessa. Tämä antaa varmasti potkua heidän toimintaansa, uskoo olympiavalmentaja Markku Kanerva.

Talenttiakatemioiden lopputurnaus on tärkeä pelaajatarkkailutapahtuma ja paikalla onkin kaikki poikien ja nuorten maajoukkueiden valmentajat.
– Lopputurnaus on hyvä paikka tarkkailla pelaajia. Ottelut ovat kovia ja pelimiehet erottuvat. Tämä on myös hyvä paikka haastajille nousta mukaan maajoukkuerinkiin, Kanerva kertoo.

Talenttiakatemioiden lopputurnauksen yhteydessä järjestetään myös akatemioiden valmennusvastaavien koulutustapahtuma. Koulutuspäivän yhteydessä valmentajilla on mahdollisuus vaihtaa mielipiteitä niin maajoukkuevalmentajien kuin muiden akatemioiden valmentajien kanssa.

Talenttiakatemioiden nuorten Suomen mestaruuskilpailun lopputurnaus 9.-12.7.2007 Eerikkilän Urheiluopistolla

LOHKO A
TPS Akatemia
Pirkanmaa Akatemia
Kemijoki Akatemia

LOHKO B
HJK Akatemia
FC KooTeePee Akatemia
JJK Akatemia

OTTELUOHJELMA
Ma 9.7.

15.00 FC KooTeePee Akatemia – HJK Akatemia
17.00 TPS Akatemia – Pirkanmaa Akatemia

Ti 10.7.
15.00 JJK Akatemia – FC KooTeePee Akatemia
17.00 Kemijoki Akatemia – TPS Akatemia

Ke 11.7.
15.00 HJK Akatemia – JJK Akatemia
17.00 Pirkanmaa Akatemia – Kemijoki Akatemia

To 12.7.
12.00 Sijat 5-6 (A3. – B3.)
12.00 Sijat 3-4 (A2. – B2.)
15.00 Sijat 1-2 (A1. – B1.)

fcjjk.com