Uutiset / 2007 / Topi Priha uskoo Harjun sytyttävän PP-70:n sunnuntaina

06.07.2007

 

Jyväskylästä aikanaan maailmalle lähtenyt Topi Priha johdattaa luotsaamansa PP-70:n sunnuntaina Harjun Stadionille hieman tyytymättömänä tamperelaisryhmän alkukauden otteluita ja menestystä arvioidessaan. ”Aivan tyytyväinen en ole alkukauden menestykseen pisteiden valossa sillä muutama kotitasapeli olisi pitänyt kääntää voitoksi”, Priha miettii.

Topi Priha ei ole yllättynyt JJK:n mainiosta alkukaudesta. ”Ennustin jo aiemmin että JJK tavoittelee vahvasti sarjan kakkospaikkaa ja se perustuu hyvään pelaajamateriaaliin, laadukkaaseen valmennusryhmään ja toimivaan seuraorganisaatioon”, Topi Priha luettelee. ”Huonompi menestys tässä vaiheessa olisi mielestäni JJK:lle päinvastoin pettymys”.

Vanhaan kotikaupunkiin ja Harjulle palaaminen ei aiheuta nykyiselle manselaiselle sen suurempia väristyksiä. ”Sunnuntain ottelussa on pisteitä jaossa ihan normaalin suuruinen määrä. On toki hienoa pelata Harjulla koska suurempi yleisömäärä ja hyvä tunnelma sytyttävät varmasti omankin joukkueen parempaan lentoon”, Priha uskoo.

JJK-käskijä Ville Priha on veljeään tyytyväisempi alkukauteen. ”Emme pelanneet pienen sarjatauon jälkeen Hämeenlinnassa aivan parhaalla tasollamme mutta tällä viikolla olemme palanneet taas normaaliin päiväjärjestykseen ja harjoittelurytmiin ja tekemisessämme on ollut taas jämäkämpi ilme. Kävimme Hämeenlinna-pelin tarkasti läpi ja nyt suuntaamme katseet jo seuraavaan otteluun”.

”Sarja on pitkä ja on täysin selvää että mukaan mahtuu myös huonompia päiviä”, Priha muistuttaa. ”Sunnuntain otteluun pääsemme lähes parhaalla kokoonpanollamme vaikka ilmassa on vielä pari pientä kysymysmerkkiä”, Ville Priha toteaa.

JJK – PP-70 Harjulla sunnuntaina 8.7. klo 18.30 – Tervetuloa!

fcjjk.com