Uutiset / 2007 / Priha ja Nyyssönen odottavat hienoa tapahtumaa ja värikästä ottelua

27.07.2007

 

 

JJK-KuPS -ottelu on herättänyt etukäteen aktiivista keskustelua ja värikkäitä kannanottoja aivan kuten odotetun paikalliskamppailun kuuluukin tehdä. Myös joukkueiden valmentajat näkevät tulevan ottelun erinomaisena asiana ja se on samalla hieman isompi juttu kuin pelkkä tavallinen sarjaottelu.

”On tosi hienoa että saamme pelata tässä vaiheessa kautta Ykkösen kärkikamppailun ja vielä kotikentällä. Stadion täyttyy varmasti ja odotettavissa on hyvätasoinen Ykkösen ottelu”, JJK-luotsi Ville Priha odottaa. ”Meillä on alla erittäin hyvä harjoitusviikko ja joukkueessa ei ole loukkaantumisia. Lähtökohtamme otteluun on siis hyvä ja uskon että KuPS:illa on isommat paineet ottelun suhteen”, Priha miettii.

”Uskon että ottelussa on hyvä karnevaalimeininki sillä Jyväskylässä on tosi kova buumi päällä ja Kuopiostakin on tulossa paikalle mukavasti porukkaa”, KuPS-valmentaja Kai Nyyssönen ennakoi. ”Tulemme nöyränä Jyväskylään ja yritämme parantaa vierassaldoamme ottelussa. Olemme tehneet joukkueena tähän asti sen mitä olemme halunneetkin mutta pisteitä ei saada mistään helposti”, Nyyssönen jatkaa.

”Molemmat joukkueet ovat harjoitelleet hyvin ja ovat hyvässä kunnossa ja ovat myös hoitaneet sarjan ensimmäisen puoliskon hyvin. Ottelussa on kyse myös vähän henkimaailman jutuista ja kumpi joukkue saa otteluun hyvän lähdön. Odotan erittäin mielenkiintoista matsia”, Nyyssönen päättää.

fcjjk.com