Uutiset / 2007 / Harjun Stadion täyttyy sunnuntaina ääriään myöten

27.07.2007

 

Sunnuntain Ykkösen kärkikamppailu JJK-KuPS tulee täyttämään Harjun Stadionin viimeistä sijaa myöten. ”Kun lippujen ennakkomyynti näyttää jopa ylittävän MyPa-ottelun ennakkomyynnin ja Kuopiosta on tulossa autokuntia erittäin paljon on Harju sunnuntai-iltana täynnä”, JJK:n seurajohtaja Joni Vesalainen ennustaa. JJK-MyPa-ottelussa tehtiin JJK:n yleisöennätys kun paikan päällä oli ottelua seuraamassa 3.378 katsojaa.

”JJK:n junioripelaajien Fox Card -kortit on myös postitettu heinäkuussa piirin pelaajille ja junioripelaajia on varmasti myös sunnuntaina paikalla normaalia enemmän”.

”Olemme saaneet Harjulle tänään hieman lisää katsojapaikkoja aurinkokatsomon yhteyteen. Haluan kuitenkin vielä muistuttaa että kausi- ja klubikorttilaistenkin kannattaa tulla Harjulle riittävän ajoissa että jokainen löytää mahdollisimman hyvän paikan itselleen”, Vesalainen toteaa.

”Vaikka meillä on ollutkin viime aikoina Harjulla parhaimmillaan hieman ahdasta näissä isoissa otteluissa niin katsojilta ja yhteistyökumppaneilta on tullut todella hyvää ja positiivista palautetta otteluiden tunnelmasta ja siitä että on upeaa että jalkapallo kiinnostaa keskisuomalaisia nykyisin näin paljon. Jatkossa olosuhteet tulevat varmasti paranemaan, se on meidän kaikkien tavoite ja tosiasia”, seurajohtaja vakuuttaa.

fcjjk.com