Uutiset / 2007 / Joni Vesalaisesta JJK Jyväskylän seurajohtaja

08.01.2007

JJK Jyväskylä vahvistaa organisaatiotaan tuleville vuosille. Seuran seurajohtajaksi on nimitetty 42-vuotias yrittäjä Joni Vesalainen. Vesalaisen vastuualueena JJK:ssa ovat seuran kehittäminen ja markkinointityö. Edeltävät seitsemän vuotta Vesalainen on toiminut JYP Jyväskylä Oy:n markkinointipäällikkönä.

”Jalkapallo on ollut nouseva laji jo pitkään ja Keski-Suomessa on menestykselle ollut tilausta. Ykköseen nousun myötä on JJK:lla hyvät edellytykset tarjota tasokasta viihdettä urheiluväelle. Kun tällainen mahdollisuus tuli eteen, oli helppo tarttua haasteeseen”, Vesalainen toteaa.

”Joni on meille erittäin mieluinen paluumuuttaja ja tulee omalla näkemyksellään ja kokemuksellaan viemään seuraa ison askeleen ammattimaisuudessa eteenpäin. Miehellä on pitkä tausta urheilumarkkinoinnista tällä talousalueella ja siitä tulee olemaan meille suuri apu tulevaisuutta ajatellen. Nyt on yksi etappi saavutettu nousun tapahduttua, mutta on luotava myös visioita jyväskyläläisen jalkapalloilun tulevaisuudesta ja se vaatii satsauksia myös organisaatiotasolla”, sanoo seuran puheenjohtaja Janne Särkkä.

JJK on Joni Vesalaiselle tuttu seura. Vesalainen toimi JJK:n markkinointipäällikkönä vuosina 1997-99. Jypin markkinointipäällikkönä Vesalainen toimi vuodesta 1999 kuluvaan vuoteen saakka. ”Vuodet Jypin palveluksessa olivat antoisia ja haastavia, mutta nyt on aika hakea uusia tuulia jalkapallon saralta. Palaaminen tuttuun seuraan tuntui tässä vaiheessa hyvältä. JJK:ssa on valtavasti potentiaalia ja uskon, että hyvällä ja pitkäjänteisellä työllä saamme edistystä aikaan, niin seuratasolla kuin taloudellisestikin”, Vesalainen sanoo.

Ilkka Hyppönen jatkaa entiseen tapaan JJK:n markkinointipäällikkönä ja Kirsi Laiho JJK:n taloudenhoitajana.

fcjjk.com