Uutiset / 2007 / JJK:n B-nuoret avasivat Ykkösen voitokkaasti

22.04.2007

JJK:n B-nuorten Ykkösen pohjoislohkossa pelaava joukkue avasi kevätkierroksen osaltaan mainiosti kun ryhmä matkasi sarja-avaukseen Kajaaniin. Jyväskyläläisiä isännöinyt KaPa joutui tunnustamaan vieraat paremmiksi tiukan taistelun jälkeen numeroin 1-2 (1-1).

JJK siirtyi vapaapotkusta 0-1 johtoon 20. minuutilla kun Pietari Olsbo hyödynsi KaPa -vahdin torkahtamisen. KaPa tuli tasoihin 29. minuutilla keskityspallon jälkitilanteesta. Vierasvoittoon oikeuttanut 1-2 voittomaali iskettiin 63. minuutilla kun Jussi Hartikka siirsi pelivälineen maaliin Mika Kingelinin antaman vapaapotkun jälkitilanteesta.

”Taistelimme loppuajan KaPan hallitessa mutta pidimme hienosti maalin puhtaana. Hieno voitto”, JJK-luotsi Pekka Olsbo iloitsi heti ottelun jälkeen.