Uutiset / 2007 / JJK B 2 haki tärkeän vieraspisteen

14.05.2007

Vaasassa jäätiin maaleitta
Aurinkoisella Botniahallin tekonurmella käytiin tasainen vääntö B-nuorten Ykkösen pohjoislohkon ottelussa VPS-JJK. JJK aloitti jälleen ottelun kovalla rymistyksellä. Heti ensimmäisestä hyökkäyksestä syntyi maalipaikka Mikko Pietilälle, jonka laukaus kilahti maalitolppaan. Kohta perään pääsi Jussi Hartikka läpi vasemmalta laidalta, nyt nosto lipsahti ylähirren kautta maalin yli. JJK-painostuksen jälkeen ottelu tasaantui ja myös VPS pääsi vyöryttämään vaarallisia hyökkäyksiä erityisesti JJK:n vasemmalta sivustalta. Maalivahti Arto Pehkosen varmat torjunnat pitivät kuitenkin JJK:n maalin puhtaana. Näin puoliajalle tilanteessa 0-0.

Puolustus piti hyvin
Toinen puoliaika oli enemmän VPS:n hallintaa, mutta molemmille joukkueille siunaantui tasapuolisesti muutama todellinen maalipaikka. Vaikka maalitilanteita riitti kummasssakin kenttäpäädyssä, päädyttiin ottelussa maalittomaan tasapeliin. JJK:n puolustus toimi nyt varmasti koko ottelun. Maalivahti ArtoPehkonen oli kentän parhaimmistoa, samoin puolustuslinjan Juuso Rastas sekä kovaan paineeseen joutunut Aarne Ylönen. Kärjessä ja keskikentällä taistellut Pietari Olsbo selvisi myös iltapuhteestaan puhtain paperein vaikka maali jäikin syntymättä.

”Parissa edellisessä oli omiin mennyt vähän turhan paljon, joten nyt sovittiin poikien kanssa, että oma pää pysyy puhtaana. Siinä onnistuttiin ja kyllä vieraspisteeseen täytyy olla tyytyväinen. Nyt löytyi tarvittava taistelutahto ja oli mukava huomata, että nuori maalivahti Arto Pehkonen ja puolustuksen johtaja Juuso Rastas toivat varmuutta koko alakertaan”, totesi valmentaja Pekka Olsbo pelin jälkeen.

JJK:n kokoonpano:
Pehkonen-Ylönen- Rastas- Aho (Kingelin)- Paajanen-Kontio (Salo)- Hartikka (Niemi)- Hiltunen (Ranttila)- Markkanen(Lainas)- Pietilä (Piippa)-Olsbo.