Uutiset / 2007 / HJK-otteluun myyty jo lähes 2.700 pääsylippua

09.09.2007

 

Torstaina 27.9. Harjun Stadionilla pelattavasta Suomen Cupin puolivälieräottelusta JJK-HJK on tulossa yleisömäärän suhteen Suomen Cup-kilpailun suurin yleisötapahtuma 2000-luvulla Suomessa. 2000-luvun suurin yleisömäärä toteutui vuoden 2001 finaalissa Helsingissä kun Atlantiksen ja Tampere Unitedin ottelua oli paikan päällä seuraamassa 3.820 katsojaa.

Viikonloppuun mennessä otteluun oli myyty jo lähes 2.700 pääsylippua. Kun otteluun on aikaa vielä vajaat kolme viikkoa tullaan otteluun myymään etukäteen noin 3.500 lippua. Ennakkolipunmyynnin ja ottelupäivän porttimyynnin lisäksi otteluun on vapaa pääsy kaikilla Keski-Suomen piirin 4.200 junioripelaajalla joilla on JJK:n Fox Card-kortti. Ottelun kapasiteetti on lisäkatsomoiden avulla 5.400 katsojaa.

Urheilun ystäville tarjolla todellinen super-torstai

Kun samana iltana jäähallissa pelataan jääkiekon SM-liigan ottelu JYP-HIFK ja jäähalliin mahtuu 4.500 katsojaa on torstaista tulossa jyväskyläläisen palloilun Super-torstai kun 10.000 katsojaa pääsee nauttimaan helsinkiläisjoukkueiden vierailuista Jyväskylässä.

JJK suosittelee molempien otteluiden katsomista suunnitteleville että auton pysäköinti tapahtuisi jo valmiiksi ennen HJK-ottelua Hippokselle jonne on nopea yhteys Harjun Stadionilta.

JJK-HJK -ottelun ennakkolipunmyynti jatkuu edelleen vilkkaana. Voit ostaa aikuisten lipun hieman ottelupäivää edullisemmin Intersport Tourulasta, Grand Star Cafesta tai Kioski Keskipisteeltä.

fcjjk.com