Uutiset / 2007 / A-nuoret hakivat Lahdesta 0-1 vierasvoiton SM-sarjassa

09.09.2007

JJK:n A-nuoret tekivät onnistuneen vierailun SM-sarjassa Lahteen kun Reipas isännöi jyväskyläläisiä. JJK nappasi päivän kamppailusta 0-1 (0-0) vierasvoiton ja näin SM-sarjapaikka varmistui käytännössä kaudelle 2008 ja joukkue kamppailee vielä myös jopa mitaleista kauden viimeisissä otteluissa.

Reipas tuli avausjaksolle vahvasti ja sai hyvän otteen pelistä. Pelin edetessä JJK pääsi peliin mukaan koko ajan paremmin. Ensimmäinen jakso pelattiin lopulta maaleitta. Toisella jaksolla JJK sai luotua tukun maalintekopaikkoja ja ensimmäinen maali ehdittiin jopa hylätä. 0-1 voittomaalin viimeisteli lopulta Niko Kautto joka läpiajonsa päätteeksi sijoitti tärkeän osuman.

”Puolustuspelaaminen oli koko joukkueelta mallikasta”, JJK:n valmentaja Tom Nevanpää kiitteli joukkueensa puolustuspelaamista. JJK:sta onnistuivat mainiosti Aku-Jaakko Saukkkonen, Khyam Aftab ja Antto Tapaninen.