Uutiset / 2007 / HJK, MyPa ja FC Haka tänään tulessa UEFA cupissa

19.07.2007

 

Kolme suomalaisjoukkuetta aloittaa tänään urakkansa UEFA cupin ensimmäisellä karsintakierroksella. HJK ja MyPa aloittavat ottelunsa kotona, kun taas FC Haka aloittaa ottelunsa vieraskentältä.

HJK saa vastaansa kotikentälleen luxemburgilaisen FC Etzellan. Etzella on tuttu joukkue suomalaisille, sillä se kohtasi FC Hakan UEFA cupissa muutama vuosi sitten. Silloin Haka selvitti tiensä jatkoon. MyPa saa kotikentälleen vastaansa färsaarelaisen EB/Streymurin. Viime vuonna Färsaaren sarjassa kakkoseksi sijoittunut EB/Streymur on ensimmäistä kertaa historiansa aikana eurokentillä. Suomalaisjoukkueista ainoana vieraskentällä aloittaa FC Haka. Valkeakoskelaiset kohtaavat Pohjois-Walesista tulevat Rhyl FC:n.

HJK:n ja MyPan ottelut alkavat kello 19.00. Rhylin ja Hakan välinen kohtaaminen vihelletään käyntiin kello 21.30.

Olli Huttunen, FC Haka
”Olen tyytyväinen olosuhteisiin ja kenttään täällä. Ne ovat parempia kuin etukäteen odotin. Jotain pieniä kolhuja on, mutta ei mitään pelaamista estäviä”.

Ilkka Mäkelä, MyPa
”Meillä on tällä hetkellä paha loukkaantumistilanne. Meiltä puuttuu kaksi keskuspuolustajaa. Kokoonpanoon ei ole odotettavissa muuten suuria muutoksia sitten hyvin menneen TamU-pelin. Toivottavasti pystymme huomenna nousemaan samalle tasolle kuin siinä pelissä”.

Keke Armstrong, HJK
”Meidän pitää olla kärsivällisiä eikä odottaa, että maaleja tulee yks-kaks. Uskon että Etzella lähtee sumputtamaan ja yrittää iskeä vastaiskuilla. Varsinkin heidän maajoukkuehyökkääjänsä Daniel Da Mota oli vaarallinen. Hän on alun perin portugalilainen, joka on saanut Luxemburgin kansalaisuuden. Siellä on 6-7 Luxemburgin maajoukkuepelaajaa”.

www.palloliitto.fi / www.veikkausliiga.com

fcjjk.com