Uutiset / 2006 / Värikkäässä ottelussa JJK:lle 3 punaista korttia

14.04.2006

JJK jatkoi voitokkaiden harjoitusotteluidensa sarjaa vierailemalla Mikkelissä Ykkösessä pelaavan MP:n vieraana. Hyvänkokoisella mutta erittäin huonopintaisella Urpolan kentällä nähtiin varsin värikäs tapahtuma jota värittivät lukuisat ulosajot. JJK rakensi ottelun voittomaalin jo ensimmäisellä jaksolla kun 30. minuutilla Aki Katajamäen esityöstä Janne Järvinen iski taululle lopulliset 0-1 voittolukemat. Muut tilastomerkinnät liittyivätkin sitten punaisiin kortteihin. JJK:n Lassi Lehtonen poistettiin kentältä 40. minuutin kohdalla ”vääränä miehenä” MP:n pelaajan kanssa kun tilannetta edelsi ottelussa pirteästi esiintyneen Zakaria Abahassinen pieni nahistelu MP-pelaajan kanssa. JJK:n maalivahti Juho Luukkonen poistettiin kentältä 70. minuutilla sanailustaan erotuomarin kanssa ja Pekko Kotamäelle näytettiin punaista 90. minuutilla kovan taklauksen jälkeen.

”Olimme ottelussa selvästi lähempänä 2-0 -lukemia kun MP tasoitusta joten ihan tyytyväisiä voidaan olla lopputulokseen ja esitykseen”, JJK:n pelaajavalmentaja Ville Priha (kuva) totesi pelin jälkeen. ”Jouduimme vajaalukuisena tekemään huomattavasti normaalia isomman työmäärän mutta joukkue selvisi tilanteesta hyvin ja MP ei saanut hallinnastaan ja miesylivoimastaan huolimatta kehiteltyä mitään vaarallista”, Priha jatkoi.

JJK: Luukkonen, Latikka, Kinnunen, Lehtonen, Hannula, Yang, Kotamäki, Priha, Järvinen, Kari ja Katajamäki. Vaihdosta: Abahassine, Salkojärvi, Häkkinen, Eräjärvi ja Kelonen.