Uutiset / 2006 / JJK B voitti kotiavauksessa TPS:n 3-1

15.04.2006

JJK Jyväskylä pelasi lauantaina ensimmäisen kotiottelunsa SM-karsintasarjassa Vehkalammella. Tuloksena oli todella tärkeä taisteluvoitto 3-1 Turun Palloseurasta. JJK:n valmentaja Pertti Kastarinen oli tyytyväinen joukkueensa avausvoittoon. ”Ensimmäisellä jaksolla pallo oli enemmän ilmassa kuin maassa, emme saaneet peliä hallintaan. TPS sai muutaman vastahyökkäyksen pelattuaan ristipalloja nurkkiin”. JJK siirtyi 1-0 johtoon rankkarista, jonka Aku-Jaakko Saukkonen laukoi maaliin (33 min.), kun Niko Kautto oli kaadettu vapaapotkun jälkitilanteessa.

TPS tasoitti ottelun vain minuutin päästä, laidasta tulleen keskityksen laittoi maaliin Tuomas Markkula. JJK voitti toisen jakson 2-0. 2-1 -maali syntyi 46 minuutin kohdalla, kun Morteza Hafas pääsi vasemmalta laidalta läpi. ”Morte” laukoi pallon maaliin 16 metrin rajalta. Lopulliset 3-1 numerot tehtiin harjoitellun sivurajaheitto- kuvion jälkeen, kun Niko Kautto pääsi laukomaan 3-1 maalin. ”Saimme pelin kontrolliin aiemmin kuin vastustaja. TPS selvästi tuskastui maaleistamme, eikä päässyt todella tavoittelemaan tasoitusta”. ”En ole tyytyväinen peliimme, paljon pitää parantua, jotta jatkossa saamme pisteitä”, totesi JJK:n valmentaja Pertti Kastarinen. JJK B kohtaa seuraavaksi ensi lauantaina 22.4. Vehkalammella Tampereen Palloveikot klo 15.00