Tapio Suominen selostaa JJK:n kotiottelut myös ensi kaudella

23.12.2020

Ennen joulun viettoon hiljentymistä on aika avata vielä yksi joulupaketti: Tapio ”Tapsa” Suominen selostaa JJK:n kotiottelut myös kaudella 2021!

Suomen kansan rakastama selostajalegenda Tapio Suominen toimi päättyneellä kaudella JJK:n kotiottelulähetysten selostajana. Suorat JJK TV:n lähetykset olivat kaikkien katsottavissa veloituksetta ja palaute todellisen ammattimiehen selostamista lähetyksistä olikin murskaavan positiivista. Etenkin näin poikkeusvuonna ilmaiset ottelulähetykset tarjosivat mainion ja turvallisen vaihtoehdon seurata Kettupaitojen otteita omalta kotisohvalta käsin. Joulun viettoon päästäänkin ilouutisten saattelemana, sillä ”Tapsa” jatkaa yleisön pyynnöstä selostajanamme myös kaudella 2021.

–  Sain viime kaudella JJK:lta hienon mahdollisuuden palata intohimoni, selostustyön pariin. Jäi tunne, että yhteistyömme sujui kaikilta osin erinomaisesti. Yhteistyömme jatkuminen on paras mahdollinen joululahja. Iso kiitos Jonille (Vesalainen) ja kumppaneille luottamuksesta. Ensi kauteen lähden/lähdemme teemalla ”yhdessä ylöspäin”. Tervetuloa kuulolle! Suominen toivottaa.

JJK:n yleisökeskiarvo Harjulla oli ripauksen alle 900 henkeä. Kahdeksassa ottelussa TV-lähetyksiä seurasi yli 21 500 yksittäistä katsojaa ja katselukertojakin kertyi lähes 50 000, keskimäärin  siis noin 6 000 per ottelu. JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen kertoo hauskan tarinan yhteistyökuvion taustalta.

– Pohdimme toimistolla ennen kauden alkua mistä saisimme Jyväskylän derbylle selostajan ja mietimme löytyisikö esimerkiksi Jyväskylän yliopiston opiskelijoista joku uusi ”suomistapsa”. Siinä sitten yhtäkkiä keksin, että mihinkäs me uutta tarvitaan, pyydetään oikea Tapsa mukaan! Tapsa oli heti innostunut ja lopulta yhteistyö venyi koko kauden mittaiseksi ylittäen kaikki odotuksemme. Ammattitaitoinen ja perehtynyt selostaja nosti huimasti meidän ottelutapahtumiemme tasoa. Kauden aikana ja sen päätyttyä saimme jatkuvasti kyselyitä sekä kannattajilta että yhteistyökumppaneiltamme, että jatkaahan Suominen. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että yhteistyömme jatkuu! Vesalainen hehkuttaa.