Positiivinen JJK matkustaa perjantaina Suomen kauneimmalle

14.07.2011

Kettupaidat matkustaa huomenna liigan viidennentoista kierroksen vierasotteluun Suomen kauneimmaksi mainittuun jalkapallopyhättöön, Valkeakosken Tehtaan kentälle.

– Tosi kiva mennä Tehtikselle, siellä olosuhteet on aina Suomen huipputasoa ja vastassa on hyvävireinen Haka. Hieno päivä tulossa, JJK-valmentaja Jori Särkkä herkuttelee.

JJK voitti kevätkierroksen kotiottelussaan koskilaiset huipputerävän alun siivittämänä näytöstyyliin 4-2. Särkkä muistuttaa, että vastassa on nyt tyystin eri joukkue.

– Heillä uusiutui joukkue talvella aika voimakkaasti, ja ovat menneet pelillisesti erittäin paljon eteenpäin. Yhteinen sävel on löytynyt, erittäin haastava vastustaja siellä odottaa.

Hakalta on sivussa pelikiellon vuoksi tärkeä hyökkääjä Obi Metzger, mutta Särkkä ei usko hänen poissaolonsa vaikuttavan kotijoukkueeseen isossa kuvassa mitenkään. Kettupaidoilta sivussa ovat loukkaantuneet Niko Markkula, Eero Korte, Jarkko Okkonen ja Samu Nieminen. Markkula potee pohje- ja Okkonen nivusvaivaa. Kummankaan vammat eivät ole vakavia. Korte toipuu jalkaleikkauksestaan vielä muutaman viikon ja häneltä poistettiin juuri kipsi. Nieminen puolestaan odottaa pääsyä polven tähystykseen.

– Operaatio sinänsä ei ole iso, mutta kesäaikaan on ollut yllättävän vaikeaa päästä leikkaukseen, kun salit ovat kiinni, Särkkä harmittelee.

Positiivisia uutisia ovat Linjalan ja Wusun paluut kokoonpanoon.

– Meidän rinki on erittäin hyvä. Katsotaan vaikka Patua (Poutiainen), joka oli koko kevään penkillä ja sivussa, aikansa se otti mutta nyt hän pelaa täysiä minuutteja hyvällä tasolla. Kilpailutilanne on kova ja jokaisen pitää jaksaa tehdä töitä joka päivä treeneissä.

Kettupaitojen eväät Hakan kaatoon ovat selkeät.

– RoPS-pelissä löytyi se kateissa ollut oma punainen lanka. Peruspeli halutaan pitää kunnossa, ja Hakan nopean suunnanmuutospelaamisen vuoksi täytyy pystyä pelaamaan todella yhtenäisesti, Särkkä linjaa.

Haka-JJK perjantaina klo 18.30.