MIFK-JJK: Abahassine palaa avauskokoonpanoon

27.09.2010

MIFK-JJK: Abahassine palaa avauskokoonpanoon

Keskikentän kokoonpano muuttuu illan IFK Mariehamn -otteluun voimakkaasti osittain pakon sanelemana. Patrick Poutiaisen varoitustili täyttyi viime viikonlopun Jaro-ottelussa ja hänen paikkansa ottaa Christian Sund. Jani Virtanen aloittaa Wiklöf Holding Arenalla penkiltä ja avauskokoonpanoon aukeaa näin tie Zakaria Abahassinelle.

– Meidän puolustuspelin idea perustuu keskustan tukkimiseen, ja laitapelaajilta tarvitaan keskimmäisille pelaajille enemmän tukea. Vasemmalla laidalla aloittava Lada (Mika Lahtinen) ja Sakke tekevät molemmat erittäin hyvällä moraalilla töitä, valmentaja Jori Särkkä perustelee.

Muutoksilla haetaan myös rytminvaihdoksen mahdollisuutta.

– Vaihtoja tullaan tasan varmasti tekemään. Virtanen on erittäin hyvä pallollinen pelaaja ja varmasti vaarallinen väsynyttä kenttää vastaan.

Särkkä on vakuuttunut, että taistelu keskikentän herruudesta pitkälti ratkaisee ottelun. Vaikka laidoilta halutaan tukea keskelle, ovat keskustan Sund ja J-P Tuomanen isossa roolissa.

– Kyllähän heillä iso vastuu on. Krisu on pelannut viime aikoina aika vähän, mutta toivottavasti saadaan hänestä nyt paras mahdollinen irti. Hän näytti jo alkukaudesta olevansa edelleen parhaimmillaan erittäin hyvä pelaaja.

 

IFK Mariehamn – JJK kello 20.30.

JJK
> Kokoonpano
30 Korhonen
7 Viren
4 Okkonen
5 Pasoja
13 Latikka
9
Lahtinen
19 Sund
6 Tuomanen
18 Abahassine
10 Kari
20 Hyyrynen

> Vaihtopenkki: 1 Szerovay, 8 Lähitie, 14 Sinisalo, 16 Markkula, 17 Linjala, 21 Alonen, 26 Virtanen