Liigacup: Lauantaina JJK:n kauden ensimmäinen vierailu Kuopioon

17.02.2012

JJK saa lauantaina vastaansa aina rakkaan vastustajan KuPS:n, kun joukkueet kohtaavat Liigacupin kolmoslohkon ottelussa. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kevään aikana jo kertaalleen, kun tammikuussa Seinäjoella pelatussa ottelussa pisteet tasattiin 1-1-lukemin Jani Virtasen ja KuPS:n tanskalaistestimies Christian Andreasenin maaleilla. Nyt edessä on JJK:n kauden 2012 ensimmäinen reissu Savoon.

– Kiva mennä Kuopioon, tuumaa JJK:n maalivahtivalmentaja Jori Särkkä.

– KuPS on aina erityinen vastustaja ja talviolosuhteet Kuopiossa ovat aivan loistavat, hallissa on juuri uusittu tekonurmi ja iso kenttä, Särkkä kiittelee.

JJK pelasi edellisen Liigacup-ottelunsa vain pari päivää sitten, kun FF Jaron vieraana oli tasaisen väännön jälkeen tuloksena niukka 3-2-tappio. Tappio ei lannista kettupaitoja, vaan siitä on pyritty ottamaan opiksi mahdollisimman paljon.

– Hyvä, että edellisestä pelistä ei ole tuon kauemmin. Jaroa vastaan pelissämme näkyi muutamia selkeitä kehityskohteita: tietty terävyys maalin edessä uupui molemmissa päissä. Oman maalin edessä on nyt oltava tarkkana ja omat maalipaikat pitää pystyä hyödyntämään paremmin kuin keskiviikkona, Särkkä linjaa.

– Positiivista oli, että saatiin tuolloinkin luotua maalipaikkoja – nyt niistä pitää vain iskeä maalit.

Liigacup kuuluu erottamattomana osana Veikkausliigan seurojen kevättalven ohjelmaan ja JJK:ssa sitä osataan arvostaa.

– On todella hyvä, että näitä pelejä pelataan, niin saadaan kaiken aikaa kehitettyä tekemistämme. Peleistä löytyy aina teemoja, joihin voidaan harjoituksissa pureutua ja keskittyä – sitten taas seuraavassa pelissä pääsemme testaamaan, mitä treenikentällä on saatu aikaan.

– Valmistahan meidän pelimme ei vielä todellakaan ole. Mutta pala palalta rakennetaan, jotta liiga-avauksessa olemme valmiita, toteaa Särkkä lopuksi.

 

KuPS – JJK 18.2.2012 kello 14.00 Kuopiohalli, Kuopio

 

JJK:n kannattajaryhmä Harjun Pojat järjestää otteluun bussikyydin ja paikkoja bussissa on vielä jäljellä – mukaan ei tarvitse ilmoittautua, vaan riittää, kun ilmestyy ajoissa paikalle! Lähtö tapahtuu Harjukadun tilausajolaiturista lauantaina 18.2. klo 11:00. Matkan hinta on 25 € (sisältää ottelulipun) ja se maksetaan käteisellä lähtiessä. Lisätietoja tarvittaessa Nikolta numerosta 044-9556682.

Lähde mukaan kannustamaan kettupaidat voittoon!

 

 

TM