KuPS-JJK: Lahtinen – Kari kärkiparina

17.05.2010
KuPS-JJK: Lahtinen – Kari avaa kärkiparina

Paluuta kentille tekevä JJK:n kapteeni Mikko Hyyrynen aloittaa vaihtopenkiltä illan vierasottelun KuPS:a vastaan. Hyyrynen on täydessä pelikunnossa, mutta hyvän alkukauden pelannut duo Tommi Kari – Mika Lahtinen jatkaa avauksessa.

Kylkeen heijastuneesta vatsalihasvammastaan toipunut puolustaja Tuomas Latikka puolestaan nousee suoraan avauskokoonpanoon tutulle vasemman puolustajan paikalleen. Vatsasairas Anssi Viren on sivussa kokoonpanosta ja hänen paikkansa puolustuslinjan oikella laidalla ottaa Jukka Sinisalo.

– Sini (Sinisalo) on joutunut pelaamaan vieraalla paikalla vasempana puolustajana. Pakkina hän nyt jatkaa edelleen, mutta oikeajalkaisena hänen on varmasti helpompi pelata oikealla puolella, valmentaja Jori Särkkä kommentoi.

Keskikentällä luotetaan Myllykoskella viime lauantaina onnistuneeseen miehistöön.

– Sund ja Poutiainen pelasivat Myllykoskella vahvasti ja vastasivat huutoon. Erityisesti Patu (Poutiainen) käytti saamansa mahdollisuuden erittäin hyvin, Särkkä näkee.

Joukkue on harjoitellut kuluneen viikon hyvin ja viimeisteli valmistautumistaan viikonloppuna Vehkalammen tekonurmella, joka on identtinen alusta Kuopion keskuskentän keinonurmen kanssa.

– Joukkue on hyvässä iskuvalmiudessa, treeneissä on ollut hyvä meininki. Hyvää ja rentoa suoritusta odotan, Särkkä sanoo.

JJK
> Kokoonpano
1 Szerovay
14 Sinisalo
4 Okkonen
5 Pasoja
13 Latikka
16 Markkula
23 Poutiainen
19 Sund
18 Abahassine
9 Lahtinen
10 Kari
KuPS-JJK Kuopion Keskuskentällä klo 20.30.
> Vaihtopenkki: 12 Myllymäki, 2 Nieminen, 6 Tuomanen, 8 Lähitie, 17 Linjala, 20 Hyyrynen