KuPS jätti JJK:n taas ilman pisteitä

17.05.2010

JJK ei edelleenkään saanut Veikkausliigan sarjapisteitä KuPS:lta, joka vei maanantai-illan ottelun toisen puoliajan maaleilla 2-0 (0-0).

Ensimmäinen puoliaika oli lievää JJK:n hallintaa, mutta aivan huippuvaarallisia tilanteita ei lopulta saatu aikaan. Kaksikko Christian Sund ja Patrick Poutiainen hallitsi keskikenttää ja peli kulki paikoitellen mainiosti. Maalivahti Mihaly Szerovay hoiti muutaman KuPS:n vaarallisen tilanteen tyylikkäästi.

Toisella puoliajalla kotijoukkue nosti prässinsä tuttuun tapaan ylös, eikä JJK enää pystynyt hallitsemaan palloa. Pitkät avaukset eivät löytäneet omia pelaajia ja KuPS sai otteen.
Ottelun voittomaali syntyi 66. minuutilla, kun varttia aiemmin kentälle vaihdettu Dickson Nwakaeme pommitti pallon 16 metristä voimalla vasempaan alakulmaan.

2-0 -maalin viimeisteli Oladije Williams maalinedusruuhkasta 86. peliminuutilla. Mies hölmöili tilanteessa itselleen illan toisen varoituksen ja punaisen kortin juhlimalla osumaa ilman paitaa.

JJK:n kausi jatkuu tulevana sunnuntaina kotiottelulla FC Honkaa vastaan.