Kotiotteluputki käyntiin: JJK – KuKi perjantaina 31.5. klo 19, Harjun Stadion

31.05.2019

JJK palaa pitkän odottelun jälkeen Harjun Stadionille! Perjantai-iltana vieraaksi saapuu Kurkimäen Kisa klo 19 alkavassa ottelussa ja samalla Kettupaidoilla starttaa varsinainen kotiotteluputki.

JJK pelaa kuusi kotiottelua tiiviiseen tahtiin viiden viikon sisään – välissä vain vierasottelu JPS:aa vastaan Viitaniemessä. Seuraavat seitsemän ottelua pelataan siis Jyväskylässä! JJK:n ottelut kokonaisuudessaan löydät täältä.

Kotiotteluputki starttaa perjantaina, kun JJK isännöi Harjun Stadionilla Kurkimäen Kisaa klo 19 alkaen. Joukkueet kohtasivat toisensa myös viime vuoden Kolmosessa, jolloin kurkimäkeläiset vetivät pidemmän korren niin keskinäisten otteluiden kuin sarjasijoituksenkin suhteen – kettulaumalla on nyt siis kalavelkoja maksettavana!

Oranssipaitainen KuKi sijoittui viime kauden päätteeksi sarjassa toiseksi ja on tällä kaudella pelannut viisi ottelua voittaen niistä kaksi. JJK:lla on takanaan kolme ottelua, joista tuloksena on kaksi voittoa ja edelliskierroksen vierastappio Warkaus JK:lle. Kotiavauksessaan JJK löi ToU:n selkein 8-0-lukemin ja kettulauman tavoitteena onkin varmistaa, että pisteet jäävät tälläkin kertaa Jyväskylään!

Kettulauma harjoitteli kotiavausta varten Hippoksen nurmella.

Sisäänkäynti Ihantolantien pääportilta

Ottelun lipunmyynti käynnistyy Harjun Stadionin Ihantolantien puoleisen sisäänkäynnin luona olevalla lipunmyyntipisteellä pelipäivänä klo 18:00 alkaen, jolloin myös tapahtuman portit aukaistaan. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi myös yleisimmät pankkikortit. Huomaathan, että käytössä on vain yksi portti eli sisäänkäynti otteluun tapahtuu vain Ihantolantien puoleisesta pääportista!

Samasta paikasta eli lipunmyynnin yhteydestä saat noudettua itsellesi myös tilaamasi kausikortin, tai mikäli kortti on hankkimatta onnistuu sen ostaminen kätevästi tapahtumaan saapuessasi.
Kausikortin hankkiminen kannattaa, sillä 50 euron hintaan näet kaikki Kettupaitojen kotiottelut kaudella 2019 ja tuet samalla seuraasi. Voit lukea lisää kausikorteista osoitteessa: jjk.fi

Ottelulippu aikuisille Harjulla pelattaviin otteluihin maksaa 10 euroa ja alennusryhmille (opiskelija, työtön, eläkeläinen, varusmies) 5 euroa. Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy kaikkiin otteluihin.

Harjun Stadionin sametti odottelee Kettupaitojen kotiavausta.

Kettuperheen ”Hall of Fame”

JJK haluaa huomioida seuran eteen vuosien aikana ansiokasta ja suurella kettusydämellä työtä tehneitä henkilöitä. JJK:n ”Hall of Fame”-maininnan saava henkilö on voinut toimia seurassa monenlaisessa roolissa, esim. pelaajana, valmentajana, muuna joukkue- ja seuratoimihenkilönä tai talkoolaisena.

Ensimmäiset Hall of Fame –nimeämiset julkistetaan Harjulla Kurkimäen Kisaa vastaan pelattavassa ottelussa perjantaina 31.5. ja lisää nimiä julkistetaan kauden mittaan aina kotiotteluiden yhteydessä. Tarkoituksena on jatkaa tätä nyt aloitettavaa perinnettä myös tulevina kausina. Seuralegendojen nimet löytyvät jatkossa myös JJK:n verkkosivuilta omasta osiostaan.

Onko sinulla mielessä sellainen henkilö/henkilöitä, jotka olisivat ansainneet tämän huomionosoituksen? Lähetä oma ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen jjk(at)jjk.fi.